Kiinteistökehityspäällikkö
Varma

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Haemme kiinteistökehityspäällikköä Varman sijoitustoimintoon

Tule kanssamme rakentamaan huomisen kestävää työelämää!

Haemme sijoitustoiminnon kiinteistöt-osastolle vankan kokemuksen kiinteistökehitys- ja rakennuttamisprojekteista omaavaa kiinteistökehityspäällikköä. Tehtävässä vastaat nimettyjen Varman kiinteistökehitys- ja rakennuttamishankkeiden rakennuttamisesta ja kehittämisestä ja tulet täydentämään nykyistä neljän hengen innovatiivista tiimiä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä toimitilojen vuokrauksesta, asiakkuuksista ja ylläpidosta vastaavan tiimin kanssa. Arvostamme asiakaslähtöistä asennetta sekä kokemusta monipuolisista hankkeista.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • kokemusta ja näyttöä suurien kiinteistökehitys- ja rakentamishankkeiden menestyksekkäästä läpiviennistä ja johtamisesta
  • kokemusta kaavahankkeiden läpiviennistä
  • monipuolista rakennuttamiskokemusta
  • halua uudistua ja uudistaa toimintaa sekä kyky ennakoida tulevaa ja asettua asiakkaan asemaan
  • rakentavaa asennetta ja itsenäistä otetta
  • ymmärrystä arvonluonnista kiinteistöliiketoiminnassa
  • englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista

Tarjolla kiinnostavia hankkeita hyvässä ja osaavassa porukassa!

Jos olet haasteita hakeva, kehitysmyönteisen asenteen omaava kiinteistökehityksen ja rakennuttamisen ammattilainen, tämä tehtävä on sinua varten. Tarjoamme innostavat työtilat, kasvavan ja aktiivisen hankevirran pääkaupunkiseudulla ja Tampereella sekä rutkasti töitä osaavien kollegojen kanssa!

Varma on merkittävä suomalainen kiinteistösijoittaja ja kiinteistösijoituksiimme kuuluu suorien kiinteistösijoitusten lisäksi kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistörahastoja. Meille on tärkeää laadukkaiden toimitilojen ja vuokra-asuntojen tarjoaminen etenkin hyvien liikenneyhteyksien ääreltä kasvukeskuksissa. Varma on omalla pääomalla toimivana kiinteistösijoittajana tehnyt merkittäviä kiinteistöinvestointeja ja kehitämme aktiivisesti omaa kiinteistökantaamme sitä jalostamalla. Monipuoliseen hankekantaamme kuuluu niin toimitiloja, asuntoja, oppilaitoksia kuin hotelleitakin.

Varmassa sinua odottavat osaavat kollegat, innostava esihenkilö ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Osaamisen kehittäminen ja jakaminen ovat meillä osa arkea. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat luottamus, ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten hyvinvoinnista ja osaamisesta sekä yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Uskomme, että kun töissä voi olla oma itsensä, pääsee paremmin hyödyntämään koko potentiaaliaan.  
 
Lue lisää Varmasta työnantajana ja tutustu meihin katsomalla video Me varmalaiset - Työelämän supersankarit (YouTube). Toimintaamme pääset tutustumaan tarkemmin vuosi- ja yritysvastuuraportistamme. Hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme uudistumaan ja rakentamaan tulevaisuuden tiloja!

Hakeminen ja lisätietoja 

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistökehitysjohtaja Sari Raunio (p. 050 526 6886 ) 15.9. klo 14-15 ja 23.9. klo 13.30-14.30.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 26.9.2021. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitys).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot