Kiinteistökehityspäällikkö
Senaatti-kiinteistöt

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Oletko sinä Senaatin uusi kiinteistökehityspäällikkö?

Senaatin Kiinteistökehitys ja -myynti -yksikkö kaipaa kaavoitusasiantuntijan ammattitaitoasi. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

  1. Huolehdit siitä, että valtion- ja puolustushallinnon kaavoitusratkaisut palvelevat aina asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeita ja vastaavat heidän odotuksiaan.
  2. Työtäsi tukee mahtava, vastuullinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään.
  3. Pääset osallistumaan maamme moninaisimpiin ja mielenkiintoisimpiin kaavoitustehtäviin. Kädenjälkesi ja ammattitaitosi tulee näkymään valtakunnallisesti vuosikymmeniksi eteenpäin.

Olet ratkaisevassa roolissa, kun kaavoituksen pitää palvella kaikkia sidosryhmiä – kuntia, kaupunkeja, viranomaisia, asiakkaita, naapureita ja ihan tavallisia kansalaisia – parhaalla mahdollisella tavalla.

Vastaat Senaatti-kiinteistöjen ja Puolustuskiinteistöjen hallinnassa olevan, valtion pysyvän kiinteistöomaisuuden kaavoitusasiantuntijatehtävistä ja -palvelusta. Työskentelet Kiinteistökehitys ja -myynti -yksikössämme Helsingissä. Teet tiivistä yhteistyötä asiantuntijoiden, sisäisten asiakkaiden ja sidosryhmien sekä ulkoisten sidosryhmien ja palvelukumppanien kanssa.

Lupaamme runsaasti työtä. Meillä Senaatilla saat vastuuta ja mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn. Kokeneissa kaavoitusasiantuntijan käsissäsi on mm. kaavoitushankkeiden edunvalvonta, erilaiset neuvottelu-, valmistelu-, lausunto-, tarkastus- ja huomautustehtävät sekä kiinteistötoimitukset.

Hae meille kiinteistökehityspäälliköksi, jos sinulla on

  • korkeakoulutason tutkinto sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito
  • useamman vuoden kokemus kaavoituksen ja maankäytön tehtävistä
  • kaavatalouden ja -prosessien osaamista, mukaan lukien kuntien ja kaupunkien päätöksenteosta
  • kiinteistöalan ja sen toimintaympäristön tuntemusta sekä toimivaa verkostoa
  • näyttöjä projektien tuloksellisesta läpiviennistä.

 

Arvostamme halua kehittää ja kehittyä. Asiakaskeskeisellä ja vuorovaikutteisella toimintatyylillä sekä pitkäjänteisellä otteella hoidat tehtäväsi menestyksellä maaliin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistökehitysryhmän päällikkö Marko Härkönen, p. 040 546 6627 (soittoajat 15.1. klo 13-15, 20.1. klo 9-11 ja 27.1. klo 9-11).

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 27.1.2021.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot