(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistökehitysjohtaja
Nurmi-Yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Etsimme nyt Nurmi-Yhtiöille osaavaa ja uuden kehittämisestä innostunutta 

KIINTEISTÖKEHITYSJOHTAJAA

Tehtävänäsi on vetää uusia rakennuttamisprojekteja sekä ohjata ja seurata suunnittelua. Työskentelet itsenäisesti, mutta läheisessä yhteistyössä toimitusjohtajan ja talousjohtajan kanssa. Yhdessä muodostatte johtoryhmän.

Toivomme sinulta kokemusta kiinteistösijoittamisesta, tonttihankinnasta, kaavoittamisesta, suunnittelun ohjauksesta, urakkakilpailutuksesta ja rakennusyhtiöiden kanssa toimimisesta. Seuraat aktiivisesti kiinteistö- ja asuntomarkkinoiden kehittymistä. Verkostoidut luontevasti alan päättäjien kanssa. Voit olla jo alan tunnettu konkari tai jonkin aikaa alalla toiminut isompaan vastuuseen haluava.

Tarjoamme vastuullisen, laaja-alaisen ja kehittyvän tehtävän. Pääset rakentamaan ja valitsemaan oman tiimisi alusta alkaen. Toimimme ketterästi ja avoimesti vailla turhia hierarkiarakenteita. Perheyhtiömme arvot perustuvat luottamukseen, pitkäjänteisyyteen ja kestävään kehitykseen.

Lisätietoja antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150. Täytä sähköinen hakulomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 17.6.2019 mennessä osoitteessa www.hrsadvisors.fi.