(Poistunut julkaisusta)

KIINTEISTÖKEHITYKSEN PROJEKTIJOHTAJA
Jones Lang LaSalle Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Miten sinä muuttaisit pääkaupunkiseudun rakennettua ympäristöä, jos sinulla olisivat kiinteistöalan parhaat asiantuntijat kollegoinasi ja suurimmat sijoittajat asiakkainasi? JLL:n projektijohtajana pääset vastaamaan tähän kysymykseen.

Etsimme kiinteistökehityksen projektijohtajaa Jones Lang LaSalle Finland Oy:lle

vastaamaan mielenkiintoisten ja haastavien kehityshankkeiden organisoinnista ja johtamisesta pääkaupunkiseudulla. Asiakkaitamme ovat suurimmat suomalaiset ja kansainväliset kiinteistösijoittajat ja vuokralaiset, ja tehtävänämme tuottaa lisäarvoa kehittämällä heidän kiinteistöjään.

Projektijohtajana pääset vetämään merkittäviä kiinteistöjen uudistamishankkeita sekä johtamaan suomalaisista ja kansainvälisistä huippuasiantuntijoista koostuvia tiimejä. Tehtäviisi kuuluvat kehityshankkeiden hankinta, tavoitteiden asettaminen ja toteutuksen johtaminen hankesuunnitteluvaiheesta aina vastaanottoon. Vastaat asiakkaan hankkeen talouden, laadun ja aikataulun asettamisesta ja johtamisesta sekä eri JLL:n yksiköistä ja yhteistyökumppaneista kootun tiimin johtamisesta.

Tehtävä on vaativa ja edellyttää monipuolista kokemusta toimitilahankkeiden johtamisesta, hankesuunnitelmien laatimisesta, taloudellisesta ohjauksesta ja riittävää kokemusta rakentamisprosessista. Keskeinen lisäarvosi toimintaamme on nivoa yhteen kaupallinen skenaario tekniseen toteutusprosessiin tehokkaalla ja tuottavalla tavalla. Luovuus on vahvuutesi, ja haluat etsiä ja rakentaa hankeaihioita kollegoidesi kanssa ja hakea erilaisia ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä sijoittamisesta, toimitilojen tilavaatimuksista, vuokralaisten tarpeista sekä rakennusten ja tilojen muutoskustannuksista. Koulutustaustasi voi olla soveltuva tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto. Kansainvälinen ympäristömme edellyttää vahvaa englannin kielen taitoa.

Tehtävä on organisaatioissamme uusi ja näin ollen pääset vaikuttamaan toimintamme kehittämiseen. Tarjoamme kansainvälisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään kiinteistöalan huippuammattilaisten kanssa.

Tällaisia tehtäviä ei ole usein tarjolla, joten tartu tilaisuuteen ja vakuuta meidät kiinteistökehittämisen asiantuntemuksellasi. Lisätietoja tehtävästä antavat Head of Property Development, Tomi Tiainen, puh. 050 344 0986, ja Mercuri Urvalin seniorikonsultti Marika Mertala, puh. 040 7088 176. Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 27.1.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi.