(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistökehityksen erityisasiantuntija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2020

Tehtävän kuvaus

Maaomaisuuden kehittäminen ja tontit -palvelun tonttiyksikön muutaman hengen kiinteistökehitystiimi kehittää kaupungin maa- ja tilaomaisuutta. Yhteistyö asunto- ja yritystonttitiimien sekä tilat- ja asemakaavapalveluiden kanssa on tiivistä.

Etsimme nyt asiantuntevaan tiimiimme osaavaa erityisasiantuntijaa.

Kiinteistökehitystiimiin erityisasiantuntijan tehtävä on vaativa, itsenäinen ja vastuullinen asiantuntijatehtävä, jossa työtehtäviisii kuuluu mm.

-Kaupungin rakennettujen kiinteistöjen kehittämis- ja realisointiprosessin kehittäminen ja koordinointi
-Kiinteistöjen kehittämiseen tähtäävien kilpailujen valmistelu
-Kiinteistöjen vuokraus ja myynti
-Osallistuminen työryhmien ja toteutusprojektien toimintaan
-Kaupungin asunto-omaisuuden hallinnointiin liittyvät koordinaatio ja kehittämistehtävät
-Muut vaativat erityistehtävät

Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset laajaa ja monipuolista kiinteistöalan tuntemusta sekä pitkäaikaista kokemusta kiinteistöjen kehittämisestä ja luovuttamisesta. Odotamme sinulta yhteistyökykyisyyttä, itsenäistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esimerkiksi kiinteistötalous, -oikeus ja rakentaminen), työkokemuksella hankittu soveltuva osaaminen sekä erinomainen suomen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Luemme eduksi hyvän englannin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut. Pääset työskentelemään vastavalmistuneessa Kaupunkiympäristötalossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ilkka Aaltonen, tiimipäällikkö, 09 310 36441 (ti 5.1.2021 klo 9 -15) ilkka.aaltonen(at)hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/kaupunkiymparisto