Kiinteistöjuristi
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Haemme nyt joukkoomme Kiinteistöjuristia kiinteistövarainhoitoliiketoimintaan

Haemme kiinteistöjuristia LähiTapiola Kiinteistövarainhoitoon vakituiseen työsuhteeseen. Kiinteistöjuristina päätehtäväsi on liiketoiminnan tukeminen ja juridinen neuvonta kiinteistöjuridiikkaan kuuluvissa asioissa. Tehtäviisi kuuluu myös kiinteistö- ja rakennusalan lainsäädäntömuutosten seuranta, muutostarpeiden esiintuominen, kouluttaminen ja tarpeellisten prosessien implementointi organisaatiossa. Tulet toimimaan vuokra- ja urakkasopimusten, riita- ja vahingonkorvausasioiden sekä kiinteistön ylläpitosopimusten parissa. Tehtäviisi kuuluu myös transaktioiden ja kiinteistökehityshankkeiden juridisten asioiden hoitaminen tai niissä avustaminen, sekä vastaat ALV ja muihin kiinteistöliiketoiminnan verotukseen liittyviin erityiskysymyksiin.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kiinteistövarainhoitoliiketoiminnan asiantuntijoiden sekä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta

  • Oikeustieteen maisterin tai oikeustieteen kandidaatin tutkintoa
  • Käytännön kokemusta kiinteistöliiketoiminnan juridiikasta
  • Itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta käytännön asioissa
  • Positiivista ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa
  • Aktiivisuutta sekä tarkkuutta ja huolellisuutta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • Hyvää englannin kielen taitoa kotimaisten kielten lisäksi

Tarjoamme

Kiinteistöjuristin työsi on monipuolista, itsenäistä ja haasteellista. Pääset mukaan myös erilaisiin kehityshankkeisiin. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet kouluttautumiseen ja ammatilliseen kehittymiseen.

Tukenasi on erinomainen työyhteisö, jossa on mukavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään. Työajan joustot ja etätyömahdollisuudet helpottavat työn ja arjen yhteensovittamista

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa kiinteistösijoitusjohtaja Vesa Eskoli puh. 0407030551 (soittoajat 17.3. klo 9-10 ja 19.3. klo. 15-16) tai vesa.eskoli@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 29.3.2020 mennessä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot