(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöjuristi
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Haemme Varman sijoituslakiasioihin kiinteistöjuristia

Haemme nyt lakimiestä avainrooliin työskentelemään Varman sijoitusten juridiikan ja erityisesti kiinteistösijoitusten parissa. Työskentelet Varman lakiasiat ja compliance -toiminnossa ja teet tiivistä yhteistyötä sijoitustoiminnon kanssa. Työsi kattaa laaja-alaisesti sekä kotimaisiin että kansainvälisiin suoriin ja epäsuoriin  kiinteistösijoituksiin, pääomarahastoihin sekä myös muihin sijoitusinstrumentteihin, arvopaperimarkkinoihin, sopimusoikeuteen ja compliance-työhön liittyvää juridiikkaa. Hoidat itsenäisesti tehtäväkokonaisuuksia tukien sijoitustoimintoa  juridisissa kysymyksissä, annat oikeudellisia neuvoja ja osaltasi varmistat, että toiminnassa noudatetaan voimassaolevaa sääntelyä. Tehtäviesi painopiste on kiinteistö- ja pääomarahastosijoittamisessa, mutta voit työskennellä sekä oppia ja laajentaa osaamistasi myös muiden sijoituslajien juridiikan parissa.

Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa,
  • työkokemusta juristin tehtävistä kiinteistö- tai pääomarahastotransaktioiden parissa,
  • oma-aloitteista, itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä innostusta kehittyä sijoittamisen juridiikan huippuosaajaksi, ja
  • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme lisäksi vuokrasopimusten, kiinteistöjen ja kiinteistöyhtiöiden kauppojen ja maankäytön sekä kiinteistökehityksen juridiikan ja sopimuskäytäntöjen osaamista. Kokemus työskentelystä kansainvälisten transaktioiden ja sopimusmallien parissa katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme
Tarjoamme sinulle monipuoliset ja haastavat työtehtävät ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi osana finanssialan ja kansainvälisen sijoittamisen johtavaa asiantuntijaorganisaatiota. Tehtäväsi voidaan räätälöidä osaamisesi ja tavoitteidesi mukaiseksi. Arvostamme jatkuvaa oppimista ja tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittää osaamistasi. Saat työskennellä mukavien ja osaavien juristikollegojen ja muiden sijoittamisen huippuammattilaisten kanssa rennossa ja avoimessa työyhteisössä. Meillä työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa ja pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena.

Lisätiedot ja hakuohjeet
Voit hakea tehtävään viimeistään sunnuntaina 22.9. kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi oheisella hakemuslomakkeella. Tuleeko sinulle mieleen kysymyksiä? Johtava lakimies Esa-Ville Ylätupa antaa mielellään lisätietoja tehtävästä, puh. 050 9101 690.

 

Voit lukea lisää Varmasta työnantajana täältä ja katsoa videon Me Varmalaiset - Työelämän supersankarit