(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöjuristi
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Hei KIINTEISTÖJURISTI!

Haaveiletko urasta asianajoalan huipulla? Etsitkö työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Hae meille tekemään uusia menestystarinoita!

Castrén & Snellman on liikejuridiikan konkari ja edelläkävijä. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Luo menestystarinasi meillä

Juristinamme toimit asiantuntijatehtävissä monipuolisten kiinteistötransaktioihin ja laajoihin kiinteistökehityshankkeisiin liittyvien toimeksiantojen parissa. Kiinteistöjuristimme neuvovat asiakkaitamme kiinteistötransaktioissa, laajoissa kiinteistökehityshankkeissa sekä sijoitusten pitoaikaan liittyvissä kysymyksissä kuten vuokrasopimusneuvotteluissa. Asiakaskuntaamme kuuluu kotimaisten kiinteistö- ja rakennusalan toimijoiden lisäksi kansainvälisiä suuryrityksiä ja sijoittajia. Meillä pääset oppimaan Suomen suurimmissa kiinteistöhankkeissa mukana olleilta tiimin jäseniltä, ja voit laajentaa osaamistasi myös jollain muulla yritysjuridiikan alueella mielenkiintosi mukaan.

Sinulla on OTM-tutkinnon suorittamisen jälkeen jonkin verran työkokemusta kiinteistöoikeudellisista asiantuntijatehtävistä. Voit olla myös juuri valmistunut kiinteistöoikeudesta palavasti kiinnostunut tekijä. Kansainvälisestä kokemuksesta on hyötyä - pääset toki kartuttamaan sitä myös työssäsi. Ymmärrät tai haluat oppia ymmärtämään myös kiinteistösijoitustoiminnan taloudellisen puolen pystyäksesi palvelemaan asiakasta ratkaisevaa lisäarvoa tuottavalla tavalla. Tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja olet oma-aloitteinen tiimipelaaja. Arvostamme käytännönläheistä ja tehokasta työskentelyotetta sekä erinomaista englannin kielen taitoa. Muu kielitaito, erityisesti ruotsi, mutta myös venäjä tai saksa, katsotaan eduksi.

Uskomme, että onnelliset työntekijät takaavat onnelliset asiakkaat. Huolehdimmekin työntekijöidemme kouluttautumisesta ja hyvinvoinnista tarjoamalla runsaasti mahdollisuuksia ammatillisen osaamisen kehittämiseen niin talon sisällä kuin sen ulkopuolella sekä kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedut sekä kuukausittain paljon erilaista yhteisöllistä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa. 

Autamme asiakkaitamme Suomen merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa. Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä!

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.9.2019. Lisätietoja tehtävästä ja Castrén & Snellmanista työnantajana saat Antti Kaakkolalta (020 7765 363, antti.kaakkola@castren.fi) tai Matti Lajuselta (020 7765 355, matti.lajunen@castren.fi).  

 

Lue lisää arvoistamme

Täältä löydät asiakastarinoitamme

Tutustu meihin myös Urapolku-sivustollamme