(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut juristi
Lexia Asianajotoimisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Asumisen, rakentamisen ja kiinteistöjuridiikan parissa meillä työskentelee 15 asiantuntijaa. Haemme tiimin vahvistukseksi kiinteistöjuridiikkaan erikoistunutta juristia Helsinkiin tai Turkuun 

Oletko pro ja rento?

Olet kerryttänyt jo vähintään neljän vuoden kokemusta kiinteistöalan juridiikasta. Hallitset asumisen ja rakentamisen juridiikan ja sinulla on mahdollisesti aiempaa kokemusta kiinteistökehitysprojekteissa työskentelystä.

Suoriudut haasteellisista neuvottelutilanteista ja vaativista toimeksiannoista itsenäisesti. Asianajajatutkinnon katsomme eduksi ja erityisenä etuna pidämme kokemusta kiinteistötransaktioista.

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on itseluottamusta, hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivista asennetta. Kansainvälisen asiakaskuntamme palvelemiseksi edellytämme vahvaa englannin kielen taitoa. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Jos olet, saatat olla uusi lexialainen.

Oivallat asiakasnäkökulman ja liike-elämän tarpeiden yhdistämisen juridiseen osaamiseen. Teemme huippulaatua hyvällä meiningillä – jos omaat näitä piirteitä, saatat olla seuraava lexialainen.

Kehität kanssamme tulevaisuuden asianajo­toimiston menestystarinaa, ja me autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet toimistoissamme Helsingissä tai Turussa.

Kerro meille, mitä haluat uraltasi ja miten voimme yhdessä rakentaa juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan työsuhteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa osakas ja praktiikan vetäjä Arto Kaikkonen, puh. +358 400 408 309, arto.kaikkonen@lexia.fi.

Vakituinen kokopäivätyö alkaa heti, kun löydämme sopivan henkilön. Lähetäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 17.2.2019 mennessä osoitteella rekry@lexia.fi.