(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöjohtamisen nuorempi asiantuntija
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista?

Etsimme nuorempaa asiantuntijaa Kiinteistöjohtamisen palveluihin. Sinulla on muutaman vuoden työkokemus tai olet vastikään saavuttanut ammattikorkeakoulu- tai yliopistotason loppututkinnon esimerkiksi kiinteistö- tai rakentamistalouden tai kiinteistöjohdon opintosuunnalta. Haluat soveltaa oppimaasi ja kehittää osaamistasi monenlaisissa kiinteistöjohdon konsultointiprojekteissa. Olet oma-aloitteinen ja kykenet luontevaan tiimityöskentelyyn. Excelin pyöritys sujuu sinulta tottuneesti ja olet ehkä perehtynyt Power BI -ohjelmaankin. Työssä vaaditaan vahvaa englanninkielen osaamista, mutta pystyt pukemaan näkemyksesi johdonmukaiseksi tekstiksi myös suomeksi.

Pääset työskentelemään modernissa työympäristössä energisten kollegoiden kanssa. Meillä voit kehittyä oman alasi asiantuntijana kasvavassa organisaatiossa ja pääset hyödyntämään konsernin laajan asiantuntijajoukon yhteistyömahdollisuuksia. Granlund Consultingissa me luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi lisää osoitteessa www.granlund.fi/rekry. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian. Haku päättyy perjantaina 5.10.2018.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Susanna Sairanen (etunimi.sukunimi@granlund.fi tai p. 0400 934 134).

Granlund Consulting Oy tarjoaa konsultointipalveluita kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtamisen sekä rakentamisen toimialoilla. Yhtiö toimii osana Granlund-konsernia, joka työllistää yli 900 asiantuntijaa.

Granlund Consulting Oy:n tavoitteena on auttaa asiakkaita parantamaan tuottavuuttaan ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Yhtiössä uskotaan, että onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä, joten tavoitteena on lisätä onnellisuutta kiinteistö- ja rakennusalalla. Kaikki tekeminen perustuu oivalluttavaan yhteistoimintaan, jota tukee alalla poikkeuksellisen suuri panostus kehitystoimintaan. www.granlund.fi/konsultointi