(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöjohtaja
Vantaan seurakunnat, Vantaan seurakuntien palvelukeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Vantaan seurakuntien palvelukeskuksen kiinteistö- ja tilapalveluissa on haettavana

KIINTEISTÖJOHTAJAN VIRKA

1.4.2020 alkaen.

Kiinteistöjohtaja vastaa rakentamisesta ja siihen liittyvistä kaava-asioista, kiinteistönhoidosta, -huollosta ja kunnossapidosta, hautaustoimesta, maankäyttöasioista, metsätaloudesta, kiinteistökehittämisestä, kiinteistöjen, osakehuoneistojen ja irtaimiston hankinnasta, myynnistä ja vuokrauksesta sekä Vantaan seurakuntayhtymän edunvalvonnasta kiinteistöasioissa.

Kiinteistöjohtaja valmistelee vastuualueensa asiat yhteiselle kirkkoneuvostolle ja toimii esittelijänä kiinteistöjohtokunnassa. Kiinteistöjohtaja on kiinteistö- ja tilapalveluiden esimies. Kiinteistöjohtajan virka kuuluu palvelukeskuksen johtosäännössä määriteltyihin yhtymän johtajan alaisiin palvelukeskuksen johtaviin virkoihin.

Kiinteistöjohtajalla tulee olla soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai vähintään ammattikorkeakoulussa tai teknillisessä opistossa suoritettu insinöörin tutkinto, hyvä suomen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Virkaan valittavan tulee olla evankelis-luterilaisen seurakunnan konfirmoitu jäsen.

Eduksi katsomme johtamiskokemuksen, hyvät viestintä-, vuorovaikutus- ja ICT-taidot. Myös kokemus julkishallinnon tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja innostavan työn pääkaupunkiseudun muuttuvassa toimintaympäristössä, toimitilat Tikkurilan aseman läheisyydessä sekä hyvän työyhteisön ja kilpailukykyiset palvelussuhde-edut.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn vastaanottamista. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.
Viran palkkaus sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 702 ja sen peruspalkka on 5136,27 euroa/kk. Lisäksi aikaisemman työkokemuksen perusteella voidaan maksaa kokemuslisää.

Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 17.2.2020 klo 16.00. Virkaa haetaan ensisijaisesti KirkkoHR-rekrytointijärjestelmän sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja antaa yhtymän johtaja Jukka Parvinen p. 044 422 0358 tai sähköpostilla jukka.parvinen@evl.fi