(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöjohtaja vuokratalomarkkinoiden avainpaikalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018Työn kuvaus:
  Tampereen Vuokratalosäätiö (VTS-kodit) on vuonna 1970 perustettu Tampere-konserniin kuuluva vuokra-asuntokiinteistöjen yleishyödyllinen, sosiaaliselta pohjalta toimiva omistajayhteisö. VTS-kodeilla on n.9 000 asuntoa ja yli 500.000 m2 asuntokanta on jatkuvassa kasvussa. VTS-kodeilla on merkittävä rooli Tampereen vuokra-asuntomarkkinoilla; se on Tampereen suurin vuokranantaja. VTS-kotien työyhteisö on lämminhenkinen ja innostava sekä kollegasi asiantuntevia.
 
Etsimme vuokratalomarkkinoiden avainpaikalle
KIINTEISTÖJOHTAJAA
 
Nykyisen kiinteistöjohtajan siirtyessä eläkkeelle, haemme hänen tilalleen osaavaa kiinteistöjohtajaa.
Kiinteistöjohtajana vastaat VTS-kotien kiinteistöjen rakennuttamisesta, ylläpidosta sekä korjausrakentamisesta. Toimit esimiehenä kiinteistötiimille ja kuulut VTS-kotien johtoryhmään.
 
Sinulla on taustallasi diplomi-insinöörin koulutus tai vastaava. Omaat vahvan kokemuksen rakennuttamisesta ja kiinteistönpidosta. ARA-rakentamisen lainalaisuudet sekä hankintalain tuntemus ovat eduksi. Sinulla on kokemusta esimiestehtävistä ja omalla ammattitaidollasi johdat tiimiäsi. Lisäksi kehität toimintaamme ja luot suhteita yhteistyökumppaneihimme.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan Suomen vetovoimaisimman kaupungin kasvuun. Pääset avainpaikalle Tampereen suurimman vuokranantajan toimintaan ja osaksi kiinteistönpidon huippuammattilaisten tiimiä.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tiinaleena Anttila puh. 050 386 9841 ja VTS-kotien toiminnanjohtaja Satu Eskelinen 050 655 70. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa adecco.fi viimeistään 20.5.2018.

Asiakkaan tehtävänimike:  Kiinteistöjohtaja


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tiinaleena Anttila, 050 3869841


Toimipaikka:  Tampere