Kiinteistöjen ylläpidon työpäällikön työsuhde
Espoon seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Työpäällikkönä toimit rakennuttamisen ja ylläpidon palveluissa vastaten rakennusten ylläpidosta ja pienimuotoisista vuosikorjaus- ja kunnossapitotehtävistä. Hoidat itsenäisesti korjauskohteiden suunnitteluttamisen ja rakennuttamisen valvontoineen sekä toimit kiinteistönhoitajien ja erityisammattimiehen lähiesimiehenä. Ylläpitoon kuuluu myös keskeisenä osana hallinnollisten päätösten valmistelu ja julkisten hankintojen kilpailuttaminen omalla työalalla. Tehtävän luonteesta johtuen valittavan hakijan tulee ymmärtää kristillisen uskon harjoittamisen näkökulma erityisesti kirkkojen ja kappeleiden ylläpidon osalta. Lisäksi tehtävässä vaaditaan kirkollisten arvojen tuntemusta.

Toivomme hakijalta hyviä kiinteistöalan teoreettisia ja käytännöllisiä valmiuksia sekä kokemusta julkisesta hallinnosta, julkisten hankintojen kilpailuttamisesta ja esimiehenä toimimisesta. Rakennuttamisen projektiosaaminen ja riittävä kokemus taloteknisistä järjestelmistä luetaan hakijalle eduksi. Hallitset nykyaikaiset tietotekniset työvälineet. Espoon seurakuntien kiinteistöpalveluissa on käytössä mm. Haahtela-ohjelmistoperhe ja kulunvalvontajärjestelmissä Esmikko-päätteet. Hankintojen kilpailuttaminen hoidetaan Espoon seurakuntayhtymässä pääosin Cloudia-kilpailutusjärjestelmän kautta, jonka hallinta luetaan hakijalle eduksi.

Pätevyysvaatimuksena vähintään soveltuva rakennusalan opisto- tai AMK-tutkinto ja laaja-alainen rakentamisen sekä kunnossapidon tuntemus sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Toivomme hakijalta vähintään viiden vuoden kokemusta työnjohdollisissa kiinteistöalan tehtävissä.

Tehtävän palkkaus on KirVESTESin vaativuusryhmän 503 mukainen (3 220 €/kk). Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa aiemman työkokemuksen mukaan enintään 15 % peruspalkasta. Tehtävä on toimistotyöajassa (36:45 h/vko) Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset KirkkoHR-palvelun kautta 20.1.2019 klo 23.00 mennessä. Tiedusteluihin vastaa rakennuspäällikkö Benita Sane, p. 050 307 2319, 9.1.2019 klo 9–11 ja 17.1. klo 9–11.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1215545
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa