(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöjen ylläpidon työpäällikkö
Espoon seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Jatketaan kiinteistöjen ylläpidon työpäällikön työsuhteen hakua

Työpäällikkönä toimit rakennuttamisen ja ylläpidon palveluissa vastaten rakennusten vuosikorjaus- ja kunnossapitotehtävistä. Hoidat itsenäisesti korjauskohteiden suunnitteluttamisen ja rakennuttamisen valvontoineen sekä toimit kiinteistönhoitohenkilöstön lähiesimiehenä. Ylläpitoon kuuluu myös keskeisenä osana hallinnollisten päätösten valmistelu ja julkisten hankintojen kilpailuttaminen omalla työalalla. Tehtävän luonteesta johtuen, valittavan hakijan tulee ymmärtää kristillisen uskon näkökulma erityisesti kirkkojen ja kappeleiden ylläpidon osalta. Lisäksi tehtävässä vaaditaan kirkollisten arvojen tuntemusta.

Toivomme hakijalta hyviä rakennusalan teoreettisia ja käytännöllisiä valmiuksia sekä kokemusta julkisesta hallinnosta, julkisten hankintojen kilpailuttamisesta ja esimiehenä toimimisesta. Hallitset nykyaikaiset tietotekniset työvälineet. Espoon seurakuntien kiinteistöpalveluissa on käytössä mm. Haahtela-ohjelmistoperhe. Hankintojen kilpailuttaminen hoidetaan Espoon seurakuntayhtymässä pääosin Cloudia-kilpailutusjärjestelmän kautta, jonka hallinta luetaan hakijalle eduksi.

Pätevyysvaatimuksena on vähintään soveltuva rakennusalan opisto- tai AMK-tutkinto ja laaja-alainen rakentamisen sekä kunnossapidon tuntemus sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Toivomme hakijalta vähintään viiden vuoden kokemusta rakennus- ja kiinteistöalan tehtävissä.

Hakemukset KirkkoHR-palvelun kautta 12.5.2019 klo 23.00 mennessä. Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon. Tiedusteluihin vastaa rakennuspäällikkö Benita Sane, p. 050 307 2319, 26.4.2019 klo 9–11 ja 2.5.2019 klo 9–11 ja 13-15 tai sähköpostitse benita.sane@evl.fi