(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöjen ylläpidon talotekniikan asiantuntija
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Oletko Senaatin uusi kiinteistöjen ylläpidon talotekniikan asiantuntija?

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään. 

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Ouluun.

Tehtävänäsi on toimia talotekniikan asiantuntijana ylläpidossa ja kunnossapidon hankkeiden LVI(A) rakennuttamisessa. Ylläpidon talotekniikan asiantuntija toimii tiiviissä yhteistyössä alueen kiinteistöpäälliköiden kanssa antaen taloteknistä asiantuntija-apua, vastaten hankintaehdotusten laatimisesta sekä palveluntuottajien toiminnanohjauksesta energia-, huoltokirja- ja olosuhderaportoinnissa.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • tietotyötä tukevan työympäristön
  • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.

Toivomme sinulta ammattikorkeakoulutason insinöörikoulutusta ja useamman vuoden työkokemusta talotekniikan parissa.

Odotamme sinulta ennen kaikkea yhteistyökykyä, neuvottelutaitoa sekä asiakaslähtöistä otetta. Pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi ja käytät sujuvasti erilaisia järjestelmiä. Koska asiantuntijamme ovat menestyksemme kulmakivi, arvostamme myös halukkuutta kehittyä ja kasvattaa omaa osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylläpitoryhmän päällikkö Esko Pyhtilä, p. 040 582 3871.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 2.2.2020.