(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöjen ulkoalueiden hoitaja (Pirkkala, Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reipasta ja motivoitunutta kiinteistöjen ulkoalueiden hoitajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää heti.

Työnkuvaan kuuluu kiinteistöjen ulkoalueiden huolto ja kunnossa pitäminen. Käytännössä työt koostuvat talvella käsintehtävistä lumitöistä sekä hiekoituksista. Keväisin työhön kuuluu katujen puhdistuksia, kesäisin ruohonleikkuuta sekä syksyisin lehtien keräämistä. Työssä huolehditaan myös piha-alueiden yleisestä siisteydestä vuoden ympäri. Työkohteet ovat pääsääntöisesti Tampereella ja Pirkkalassa. Lähtö työkohteisiin tapahtuu aamulla yrityksen pihalta ja työkohteisiin kuljetaan yrityksen autolla.

Työ edellyttää ahkeraa työasennetta, valmiutta ulkona tehtäviin fyysisiin töihin sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Aiempi kokemus kiinteistöhuollon ulkotöistä on eduksi, muttei pakollista.

Töitä on tarjolla sitoutuneelle ja motivoituneelle työntekijälle pitkäaikaisesti. Työtä tehdään arkisin kokoaikaisesti 37,5 tuntia viikossa. Työaika sijoittuu pääosin klo 6:00-15:00 välille. Talvella työt aloitetaan tarvittaessa aikaisemmin aamulla lumitilanteen mukaan. Innokkaalle tekijälle on mahdollisuus myös lisätöihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.