Kiinteistöjen ulkoaluehoitaja Saloon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Pysyvätkö hyppysissäsi niin pensassakset kuin älypuhelimetkin? Oletko positiivisella asenteella varustettu kiinteistöhuollon ammattilainen, joka viihtyy monipuolisen työn parissa? Etsitkö kokoaikaista ja vakituista työtä? It's a match! Meillä on nyt hakusessa Salo IoT Campukselle

 

ULKOALUEHOITAJA

 

Tässä tehtävässä huolehdit kampuksen ulkoalueiden siisteydestä ja viihtyvyydestä, taaten kävijöille wow-elämyksen joka päivä! Huomioit pihapiirissä erilaisia kehitysmahdollisuuksia ja toteutat niitä itsenäisesti. Ulkotyöt vaihtelevat kauden mukaan: nurmen vihertäessä huolehdit ruohonleikkuusta, lehtien kellastuessa teet syyssiivouksia käsin ja koneella, ja ilman viiletessä ja lumen narskuessa kenkien alla riennät käsi- ja konelumitöihin ja hiekoittamaan pihaa. Ulkotöiden lisäksi pääset tekemään pienimuotoisia korjaus- ja huoltotöitä myös sisätiloissa, sekä hoidat liputuksia. Olemme liikkeellä tositarkoituksella, eli kyseessä on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan. 

 

Ketä etsimme? Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, reipas ja huolellinen. Sinulta löytyy havainnointikykyä, ideoita ja oma-aloitteisuutta kunnostustöiden toteuttamiseen. Tehtävässä onnistuaksesi sinulla on aiempaa kokemusta samankaltaisista tehtävistä ja parhaassa tapauksessa myös alan ammattitutkinto. B-kortti on tehtävässä edellytyksenä ja koneajotaito luetaan ehdottomasti eduksi.

 

Mitä tarjoamme sinulle? L&T:ltä saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. L&T:läisenä sinulle kuuluvat tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta, jotta pysyt iskussa. Saat käyttöösi modernit työlaitteet ja -välineet.

 

Entäs se hakeminen? Alamme käydä läpi hakemuksia jo hakuajalla, joten laitahan kynä sauhuamaan! Mikäli sinulla on kysymyksiä työpaikasta, voit ottaa yhteyttä asiakasryhmän päällikkö Antti Saarisaloon / antti.saarisalo(at)lassila-tikanoja.fi.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1387006
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Antti Saarisalo (offre33748570.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010636111
  • Sijainti: Salo