Kiinteistöinsinööri
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Tehtävän kuvaus

Oletko ennakkoluuloton ja innostunut maanmittausalan ja fotogrammetrian osaaja, jonka intohimona on päästä vaikuttamaan alan käytäntöjen kehittämiseen ja nykyteknologioiden tuottavaan hyödyntämiseen käytännössä?

Meillä saattaa olla kiinnostava työpaikka juuri sinulle!

Etsimme joukkoomme KIINTEISTÖINSINÖÖRIÄ vastuullisiin maanmittausalan tehtäviin.

Mitä tehtäviisi kuuluu?
Tehtävässäsi vastaat Helsingin kaupungin laserkeilaus- ja ilmakuvaushankinnoista sekä kaukokartoitusprojekteista. Lisäksi vastaat runkopisteverkon mittausten ja stereokartoitustyön suunnitellusta ja projektoinnista. Tehtäväsi sisältää vastuullisia asiantuntija- ja kehitystehtäviä, projektiluonteisia töitä sekä sidosryhmätyöskentelyä. Tukenasi toimii laaja joukko maanmittausalan asiantuntijoita ja stereokartoittajia. Maastomittauksia meillä tekevät kaksi maastomittaustiimiämme.

Toimit läheisessä yhteistyössä maastomittausyksikön päällikön ja maastomittaustiimien tiimipäälliköiden kanssa. Yhteistyö on tiivistä myös kaupunkimittauspalveluiden sisällä sekä kaupunginkanslian kaupunkimallitiimin kanssa.

Millaista osaajaa haemme?
Sinulle on kunnia-asia, että koet työsi merkitykselliseksi ja voit vaikuttaa oman työsi kehittämiseen. Olet osaltasi vaikuttamassa maastomittausyksikön tulevaisuuden ohjelmistovalintoihin ja mittausteknologioiden käyttöönottoon. Tulemme jatkossa hyödyntämään mm. mobiiliteknologioita ja tietomallipohjaisia sovelluksia. Hyödynnämme jo nyt maastotiedon keräämiseen laserkeilausta, ilmakuvauksia ja tietomalleja.

Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät ja asiakaslähtöisyys on luonteva osa toimintaasi. Tartut työhön itseohjautuvasti ja omatoimisesti, mutta ymmärrät myös roolisi ja tehtäväsi osana asiantuntijatiimiä, yhteistyö muiden asiantuntijoiden kanssa on sinulle mielekästä. Alan kehitys kiinnostaa sinua ja itsesi kehittäminen on sinulle tärkeää, kehittymiskyky ja -halu näkyvätkin osana jokapäiväistä arkeasi.

Työssäsi tarvitset syvällistä ja laajaa kartoitus- ja mittausmenetelmien tuntemusta ja soveltamista erilaisissa mittaus- ja kehitysprojekteissa. Arvostamme osaamista ja kokemusta runkoverkon mittausten suunnittelusta ja toteutuksesta.

Tehtävän kelpoisuusehtona on maanmittausalan diplomi-insinöörin tutkinto sekä suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Lisäksi tehtävässä edellytetään useamman vuoden aiempaa työkokemusta maanmittausalalta ja kokemusta kaukokartoitusmenetelmistä sekä maankäyttö- ja rakennuslain sekä kiinteistönmuodostuslain tuntemusta. Eduksi katsomme kokemuksen projektinjohtotehtävistä.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 865,36 euroa/kk + mahdolliset harkinnanvaraiset ja aiempaan työkokemukseen perustuvat lisät.

Miksi meille töihin?
Meillä pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Huomioitavaa:
Täytäthän hakemuksesi ensisijaisesti Hae paikkaa -linkin kautta. Tarvittaessa kirjallisen hakemuksen voit toimittaa Helsingin kaupungin kirjaamoon: Kaupunkiympäristön toimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Kuoreen tunnus KYMP-03-57-21. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Yksikön päällikkö Simo Gröhn, p. 040 6784 483. Tavoitat Simon parhaiten ke 20.10. klo 14-16 ja ke 27.10. klo 14-16.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/kaupunkiymparisto

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511227
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki