KIINTEISTÖINSINÖÖRI
Janakkalan kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Tervetuloa   

KIINTEISTÖINSINÖÖRIKSI

Janakkalaan

Haemme vakituiseen virkaan kiinteistöinsinööriä.

Työskentelet osana osaavaa ja tiivistä maankäytön suunnittelun yksikköä monialaisessa teknisen toimen työyhteisössä. Maankäytön yksikössä työskentelee viisi kaavoituksen ja maankäytön ammattilaista maankäyttöpäällikön alaisuudessa. Toivomme sinun tuovan työyhteisöömme vahvaa paikkatieto-osaamista. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä sekä luovaa ja kehittämislähtöistä toimintatapaa.

Kiinteistöinsinöörillä on tärkeä rooli kunnan maaomaisuuden hoidossa. Tehtäviin kuuluvat mm. maanhankinta-asiat, kauppakirjojen, vuokrasopimusten ja tonttien hinnoittelun valmistelu, asiakaspalvelu ja osallistuminen tonttimarkkinointiin. Myyvä, positiivinen ja oma-aloitteinen ote työntekoon tukee muiden kunta- ja tonttimarkkinointiin osallistuvien työtä sekä kuntastrategian toteutumista.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja tehtävän vaativuuden edellyttämä riittävä kokemus. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mielellään 1.2.2020. Palkka määräytyy TS:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Virkasuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 16.12.2019 klo 16.00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana.

Toivottavasti kiinnostuit!

Lisätietoja antaa tarvittaessa maankäyttöpäällikkö Piia Tuokko, p. 03 680 1990 sekä yleiskaavasuunnittelija Sanna Anttila, p. 03 680 1335. Kyselyt sähköpostitse piia.tuokko@janakkala.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot