(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöinsinööri
Kotkan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Haemme Kotkan Energialle

KIINTEISTÖINSINÖÖRIÄ

vastaamaan yhtiön omien kiinteistöjen ylläpidosta ja huollosta vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat rakennusten käyttötarpeiden arvioinnista ja suunnittelusta sekä lupaprosesseista maa-alueiden ja kiinteistöjen osalta. Vastuullasi on rakennusten pitkäaikaisen ja suunnitelmallisen käytön sekä huollon kokonaishallinta. Tehtävänäsi on myös kiinteistöhierarkian rakentaminen kunnossapidon tietojärjestelmään ja kiinteistötiedon ylläpito.  Osallistut niin pidempiaikaisiin rakentamisprojekteihin kuin päivittäiseen yhteistyöhön sopimuskumppanien sekä oman henkilökunnan kanssa.

Sinulla on vahva tekninen osaaminen ja kokemusta kiinteistöjen huollosta, kunnossapidosta sekä rakennuttamisprojekteista. Tunnet alaa koskevan lainsäädännön, viranomaismääräykset ja sopimukset. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä itsenäistä työskentelytapaa. Eduksi luemme kokemuksen energia-alasta sekä kaukolämpöverkon rakentamisprojekteista.

Tarjoamme jatkuvasti kehittyvänä energiayhtiönä mielenkiintoisia, haastavia ja monipuolisia työtehtäviä ja kehitysmahdollisuuksia sekä kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaukolämpöpäällikkö Mikko Lampinen 044 7099 505 mikko.lampinen@kotkanenergia.fi tai tuotantopäällikkö Jari Mäkelä 044 7099 521 jari.makela@kotkanenergia.fi

Hae tehtävää ja täytä hakemus osoitteessa www.kotkanenergia.fi/rekrytointi 30.4.2019 mennessä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!