(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöinsinööri
Jyväskylän ammattikorkeakoulu oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019

Tule meille työkaveriksi!

Haemme kiinteistöinsinööriä JAMK:n toimitilapalveluihin toistaiseksi voimassaolevaan tehtävään. Tehtävä alkaa 1.8.2019.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on tuloksellisimpia ja vetovoimaisimpia ammattikorkeakouluja Suomessa. Opiskelijoita meillä on yli 8 000 ja työllistämme yli 700 henkilöä. Toimimme tällä hetkellä neljällä eri kampuksella (Jyväskylässä Pääkampus, Lutakon kampus ja Musiikkikampus sekä Saarijärvellä Biotalousinstituutti).

JAMK toimii vuokrakiinteistöissä. Kiinteistöinsinööri työskentelee kiinteässä yhteistyössä JAMK:n toimitilapalvelutiimin kanssa kuin myös kiinteistönomistajien ja isännöinnin kanssa mm. kiinteistönhoidollisissa ja kiinteistödokumentointiasioissa. Koordinoit vastuullisesti ja kehittämisotteella JAMK:n sisäisiä ja ulkoisia tilahankkeita ja tilankehittämistoimenpiteitä. Seuraat energiakäyttöä ja –kustannuksia, ja osallistut tilahallinnointitehtäviin.

 

Olet etsimämme henkilö, jos olet tiimipelaaja, oma-aloitteinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävään kuuluu sopivassa suhteessa käytäntöä, suunnittelua, toimistotyötä kuin myös prosessien ja palveluiden kehittämistä.

Sinulla tulee olla vähintään amk-tasoinen kiinteistöalan/rakennusalan tutkinto, ja vähintään 5 vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä.  Yleistietämys kiinteistötekniikasta ja ylläpidosta sekä tilahankkeiden käytänteistä on välttämätön.

 

Hae viimeistään 21.4.2019 mennessä. Lisää hakemukseesi palkkatoiveesi.

Lisätietoja:

Hallintojohtaja Mikko R. Salminen

p 050 4079 507  

etunimi.sukunimi@jamk.fi

 

Palvelupäällikkö Ulla Mäntylä

p 0400 814 839

 etunimi.sukunimi@jamk.fi