(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöinsinööri Teknos Oy:lle
Teknos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Haemme rekrytointitoimeksiantona Teknos Oy:lle kiinteistöinsinööriä kunnossapitotiimiä vahvistamaan.

Tehtävässä vastaat pääsääntöisesti Pitäjänmäen tuotantolaitosten monipuolisista huolto- ja korjaustöistä, sekä kokonaisvaltaisista urakoista ja kiinteistötekniikan kehittämisestä. Rakennuspuolen tehtäviä ja projekteja voi tulla myös muista yksiköistä. Toimit yhteystyössä oman kunnossapitotiimin sekä alihankkijoiden kanssa. Olethan hakijana työturvallisuuden huomioon ottava, reipas ja oma-aloitteisen asenteen omaava henkilö.

Omaathan hakijana työtehtävään sopivan rakennusalan koulutuksen (esimerkiksi rakennusmestari tai -insinööri), sekä vähintään kolmen vuoden työkokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä. Vahvana etunasi toimii kokemus kunnossapidon tehtävistä, sekä kiinteistöautomaatio- ja/tai kunnossapitojärjestelmistä. Työssä menestyminen vaatii lisäksi B-luokan ajokorttia, englannin kielen käyttötaitoa ja perustason IT-taitoja.

Oppimishalukkaalle henkilölle tarjoamme hyvän mahdollisuuden kehittää itseään alan ammattilaiseksi kannustavan ja huumorintajuisen työporukan ympäröimänä. Valitulle henkilölle tarjotaan kattava perehdytys työtehtävään.

Rekrytoinnin hoitaa Barona, mutta työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva Teknos Oy:n kirjoilla. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Korpela numerosta 050 464 8493, arkisin klo 8-16.