(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöinsinööri - Kiinteistö Tahkola Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Kiinteistö Tahkola tarjoaa isännöintipalveluja ja kiinteistökirjanpitoa sekä asuntovuokrausta. Toimimme kahdeksalla paikkakunnalla: Vantaalla, Helsingissä, Oulussa, Rovaniemellä, Kuusamossa, Tampereella, Jyväskylässä ja Nurmijärvellä, - yhteensä yli 200 asiantuntijan osaamisella. Olemme kasvava perheyhtiö ja meillä on tutkitusti hyvä työilmapiiri.

Haemme nyt uran alussa olevaa rakennusinsinööriä Kiinteistöinsinöörin / Teknisen isännöitsijän tehtävään PK-seudulle. Sinulla ei tarvitse vielä olla kokemusta vastaavista tehtävistä, jos olet motivoitunut ja haluat oppia alalla hyväksi tekijäksi. Myös kokeneemmalle tekijälle on tarjolla tehtävä tiimin vetäjänä. 

Työnkuva: Kiinteistöinsinöörinä sinulla on vastuullasi taloyhtiöitä, jotka ovat sekä asuin- että liikekiinteistöjä. Valmistelet asiat taloyhtiöiden hallitustyöskentelyä ja päätöksentekoa varten sekä huolehdit niiden toimeenpanosta. Sinulla on vastuullasi myös kiinteistön elinkaaren hallinta (taloussuunnittelu, ylläpitotehtävien järjestäminen sekä saneerausten ja perusparannusten suunnittelu ja organisointi). Työnkuva räätälöidään osaamisesi mukaan.

TYÖTEHTÄVÄ: Kiinteistöinsinööri

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu

TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

-Rakennusinsinöörin/mestarin (AMK/DI) tutkintoa, voit olla vasta valmistumassa/uran alussa. Kiinteistöinsinöörin tehtävään tarjoamme sinulle tiimin tuen ja perehdytämme sinut alalle.
-Tiiminvetäjältä esimieskokemusta
-Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
-Tuntemus kiinteistöalan ja rakentamisen säännöistä ja määräyksistä on plussaa
-IT-ohjelmien sujuvaa käyttöä 

MITÄ ME TARJOAMME:

-Työntekijöille annamme hyvät välineet työskennellä ja vapauden tehdä.
-Päätöksenteko on nopeaa emmekä harrasta turhaa byrokratiaa.
-Osaamistasi vastaavan palkan sekä bonuksen.

*Lue tästä linkistä, miten autoimme Tanelia löytämään uuden työpaikan.*

Lähetä CV hakulinkistä tai sonja.vainio@varvaamo.fi. Voit myös soittaa Sonjalle p. 040 508 5162. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan.

Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958 ja kysy lisää, puhelusi on tervetullut!