(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöinsinööri (Facility Engineer)
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Haluaisitko työskennellä uniikissa prosessiteollisuusympäristössä ja edistyksellisen tehdastekniikan parissa? Oletko kerryttänyt jo kokemusta kiinteistöalan tehtävistä ja tavoitteletko uusia kehittymismahdollisuuksia urallasi?

Uusi tehdaslaajennuksemme on juuri valmistunut ja juhlimme uuden rakennuksen avajaisia tammikuun viimeisellä viikolla. Etsimme nyt kiinteistöinsinööriä kiinteistöasioista vastaavaan tiimiimme, jonka vetovastuuseen, kiinteistöpäälliköksemme, on vastikään valittu Muratalla pitkään työskennellyt alansa ammattilainen. Tulet työskentelemään tiimissämme, jossa tuemme toisiamme menestyäksemme yhdessä.

Kiinteistöinsinöörimme tehtävä sopii sinulle, jolla on kokemusta kiinteistöprojektien suunnitelmallisesta toteutuksesta sekä motivaatiota tarttua omin käsin käytännön hommiin. Koet olevasi vahvimmillasi ongelmanratkaisutilanteiden äärellä ja pyrit kehittämään asiantuntijuuttasi vastuullisissa tehtävissä sekä projekteissa. Toivottavasti innostut kiinteistöalan kokonaisuudesta kansainvälisessä prosessiteollisuuden yrityksessämme.

Toimipisteemme laajentuessa tehtävää riittää vielä uuden rakennuksen vaiheittaisessa käyttöönottamisessa. Yhteisenä tavoitteenamme on panostaa uudistetun tiimimme rakentamiseen ja työympäristön kehittämiseen niin toimisto- kuin tuotantotiloissammekin, sillä jatkuva parantaminen vie meitä eteenpäin.

Millaiselta työarkesi näyttäisi kiinteistötiimissämme?

Kiinteistöinsinöörinämme vastaisit suunnitelmallisuutta vaativasta projektihallinnasta ja pitäisit tehokkaasti yhteyttä yllä sekä alihankkijoidemme että yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Työssäsi sinulla riittäisi paljon tehtävää ja priorisoitavaa, joten sinun ei tarvitsisi pyöritellä peukaloitasi miettien, mistä löytyisi seuraava työnsarka. Lisäksi työpäiviisi kuuluisi palavereiden vetoa, monipuolista viestintää ja raportointia, jolloin pääsisit hyödyntämään huolellista työotettasi sekä englannin kielitaitoasi. Toivoisimme sinun olevan kiinnostunut tietotekniikasta ja datankäsittelystä, jolloin sinulla olisi hienot lähtökohdat datan käytön tehostamiseen kiinteistöpuolella.

Itsenäisen vastuualueesi ohella tekisit päivittäin yhteistyötä niin talon sisäisten kuin ulkoistenkin asiantuntijoiden kanssa. Saisit näin ollen tukea työskentelyysi ja mahdollisuuksia oppia vaihtelevista aihealueista. Kiinteistöinsinöörinämme sinulla olisi mahdollisuus syventää osaamistasi osallistumalla sekä koulutuksiin että projekteihin eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Samalla pääsisit haastamaan itseäsi teknisesti vaativassa ympäristössä.

Kiinteistökokonaisuutemme on hyvin uniikki ympäristönsä niin toimisto- kuin puhdastiloineenkin. Uuden rakennuslaajennuksen myötä toimitilamme laajenee merkittävästi ja puhdastilamme on Suomen suurimpia. Uudessa tuotantoympäristössämme on hyödynnetty viimeisintä, edistyksellistä prosessiteollisuuden tehdastekniikkaa.

Työssäsi olisi sekä vapauksia että vastuuta, jolloin työsi itsenäinen johtaminen, suunnitelmallinen riskien minimointi ja toimintamme kehittäminen ovat keskiössä. Systemaattisen ja pitkäjänteisen työskentelyotteesi ansiosta soveltuisit työympäristöömme, jossa sinua konsultoidaan paljolti vaihtelevissa kiinteistöasioissa ja kaikki tapaukset eivät aina ratkea hetkessä. Tehtävä on vakituinen ja voit aloittaa työskentelyn tiimissämme heti, kun sinulle sopii.

Tehtävässä menestymistäsi tukevat:

  • kokemus kunnossapidon kehittämisestä ja suunnittelusta
  • tehdasautomaatioymmärrys
  • yhteistyötaidot
  • hyvät valmiudet projektien suunnitteluun, aikataulutukseen ja seurantaan
  • kokemus työnvalvonnasta (esim. ulkoisten palveluntarjoajien kohdalla)
  • dokumentointitaidot
  • AutoCAD-osaaminen
  • hyvä kielitaito niin suomeksi kuin englanniksikin

Muratalla me rakennamme uniikkeja ja merkityksellisiä tuotteita, jotka edistävät yhteiskunnallista kehitystä parantamalla elämänlaatua sekä mahdollistamalla turvallisen, itseohjautuvan ajamisen. Meidän innovatiivisen anturiteknologiamme avulla autot pysyvät teillä, ihmisten sydämet jatkavat sykkimistään ja sillat eivät romahda. Mikäli haluat tukea yhteiskunnallista kehitystä kanssamme ja olet valmis loikkaamaan urapolkusi seuraavalle etapille, toivomme saavamme kunnian tutustua sinuun paremmin!

Haluatko kuulla lisää?

Olehan yhteydessä kiinteistöpäällikköömme Markku Kärkkäiseen, joka keskustelee mielellään kanssasi tehtävästä ja Muratalla työskentelystä. Tavoitat Markun hakuaikana keskiviikkoisin klo 16–17 puhelimitse +358 50 407 7025 ja muina aikoina sähköpostitse markku.karkkainen@murata.com.

Ilmaisethan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan jättämällä vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.3.2020. Voit esimerkiksi jakaa meille LinkedIn-profiilisi näppärästi rekrytointijärjestelmämme kautta. Etenemme rekrytointiprosessissa pikimmiten soveltuvien henkilöiden kanssa. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päättymisen jälkeen. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!