Kiinteistöhuoltotyöntekijä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Etsimme asiakkaallemme Saloon kiinteistöhuoltotyöntekijää

Sinulla on kokemusta sähkö,- ilmastointi,- tai putkialalta. Tomit Salon alueella kiinteistöhuollon tehtävissä ja käytössäsi on auto. Osaat käyttää nykyaikaisia työvälineitä ja ohjelmistoja. Kiinteistöhuollon kokemuksesta on hyötyä, mutta olennaisempaa on että olet teknisesti taitava ja opit uusia teknisiä asioita nopeasti.

 

Sinulle tarjotaan:

- Hyvä työnantaja

- Työtä pitkällä sopimuksella

- Ammattitaitoinen organisaatio tueksesi

 

Sinulta odotetaan:

- Teknistä osaamista

- Tietoteknistä osaamista

- Hyvää organisointitaitoa

- B-ajokorttia

Jos löysit itsesi yllä mainituista kriteereistä, olet itseohjautuva ja työhön tarttuva tekijämies tai -nainen, lähetä hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja työt alkavat HETI oikean henkilön löydyttyä!

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224786
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Lieto, Loimaa, Marttila, Paimio, Salo, Sauvo, Somero