(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuoltotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2018

Haemme asiakkaallemme Järvisydämen Lomakeskukseen kiinteistöhuoltotyöntekijää.

Työtehtäväsi pitävät sisällään monipuolisia rakennusten huolto- ja kunnossapitotehtäviä sekä viher- ja piha-alueiden hoitoa- ja huoltoa. 

Sinulla on käytössäsi ajokortti ja kykenet moottorikäyttöisillä ajoneuvoilla tehtävään huoltoajoon. Kädentaidot, käsityökalujen sujuva käyttö sekä maalaisjärki ja itsenäinen työote auttavat tehtävien hoitamisessa. Lisäksi huolehdit omalta osaltasi Järvisydämellisestä palvelusta, asiakaskohtaamisista ja elämysten tuottamisesta.

Toivomme hakijalta kiinteistö- ja kunnossapito puolen koulutusta tai vastaavaa työkokemusta sekä reipasta, asiakaspalvelutaitoista työasennetta. Myös harrastusten parista tullut kokemus katsotaan eduksi. Työtehtäviin perehdytetään.

Tarjoamme kokoaikaisen päivätyön ainutlaatuisessa Järvisydämellisessä työympäristössä. Työajat sijoittuvat kaikille viikon päiville (ma-su), lisäksi mahdollista satunnaista hälytys- ja päivystystyötä. Työ alkaa määräaikaisella sopimuksella RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta mahdollisuus vakinaistua asiakkaan työntekijäksi. Noudatettava työehtosopimus MaRA TES.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen p. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.