(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuoltotyöntekijä Turkuun
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Haemme asiakkaallemme kiinteistöhuoltoon Tekijää hoitamaan niin taloyhtiöiden kuin liikekiinteistöjen ulkoalueita. Työnkuvaan kuluu lehtien puhallus ja haravointi, nurmikoiden leikkaukset, pensaiden ja istutusten hoitotoimenpiteet, roskien keräys sekä kelien mukaan myös hiekoitus ja lumityöt. Töitä tehdään arkisin klo 7:00-15:00 eli 37,5 h/vko. Tehtävä on määräaikainen ja kestää vuoden loppuun, mutta saattaa jatkua pidempäänkin.


Tässä tehtävässä ehdoton vaatimus on ajokortti sekä oma auto, jonka käytöstä saat kilomtrikorvaukset. Jos autossasi vielä on vetokoukku se kruunaa tilanteen! Näin pääseet kuljettamaan  peräkärryllä ruoholeikkureita, lehtipuhaltimia yms työssä tarvittavia koneita ja laitteita. Kiinteistöhuollon koulutus antaa sinulle etumatkaa, mutta tärkeintä on luotettavuus ja HALU tehdä töitä ja palvella asiakkaita. Tiedostat myös kelien vaatimukset ja sinusta ulkoilusää on kiinni vain pukeutumisesta.


Nyt tarjolla on siis itsenäinen kokoaikainen työ raikkaassa ulkoilmassa! Mikäli speksit tuntuivat kolahtavan, täytä hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakuajan kuluessa ja paikka täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä. Lisätietoja tehtävätä antaa HR-asiantuntija Aivi Elo puh 040-307 5014.