(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuoltopäällikkö
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019
Haemme asiakkaallemme Finnsteve-yhtiöille KIINTEISTÖHUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ tekniselle osastolle. Työsuhde on vakituinen ja sijaitsee Finnsteven teknisellä osastolla Vuosaaren satamassa, Helsingissä.

Toimit asiantuntija- ja esimiesroolissa Finnsteve-yhtiöiden teknisellä osastolla ja vastaat osaltasi satama-alueella olevien kiinteistöjen kunnossapidosta yhdessä tiimisi kanssa sekä toimit yhtiössä tehtävien sähkötöiden johtajana. Kiinteistöhuoltopäällikön vastuualueisiin kuuluu sähkötöiden johtaminen (myös konekorjaamolla tehtävät työt), kiinteistöjen ylläpito ja niiden kunnossapidosta huolehtiminen, varallaolojärjestelmään osallistuminen sekä tiimin esimiehenä toimiminen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä esimerkiksi kiinteistöpuolelta. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi järjestelmällisyyttä, oma-aloitteellisuutta, hyvää paineensietokykyä ja kykyä organisoida ja johtaa työn tekemistä. Erinomaiset yhteistyötaidot sekä ulkoisten, että sisäisten sidosryhmien kanssa ovat myös ratkaisevassa roolissa. Lisäksi toivomme sinulta sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme erityisesti seuraavia osaamisia ja ominaisuuksia:
• työnjohtokokemusta
• kokemusta kiinteistöjen ylläpidosta
• vahvoja IT-taitoja
• rakennusautomaation tuntemusta
• kokemusta hankinnoista ja budjetoinnista
• CAD-osaamista

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Saat mahdollisuuden kehittää ja syventää osaamistasi nykyaikaisten satamatoimintojen parissa, yhdessä Suomen merkittävimmistä satamaoperaattoreista.
Pääset mukaan yhteiskunnallisesti merkittävään toimintaan, jossa suurin osa Suomen viennistä ja tuonnista tapahtuu. Lisäksi tarjoamme lounasedun ja mahdollisuuden käyttää työpaikan kuntosalia ja saunaa.

Jos tämä työ on juuri sinua varten, niin toimithan nopeasti, sillä sopivat hakijat kutsutaan haastatteluun mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Mikaela Mäki, 0405532130 pe 7.6. klo 10-12 ja henkilöstökonsultti Katariina Kiviluoto, 0505681523 ti 11.6. klo 13-15. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee lähettää viimeistään 16.6.2019 oheisen linkin kautta. Mainitsethan hakemuksessasi milloin olet valmis aloittamaan työt.

Finnsteve Oy Ab kuuluu Finnlines-konserniin, joka on Itämeren, Pohjanmeren ja Biskajanlahden johtavia rahti- ja matkustajaliikennevarustamoja. Finnlines on kansainvälinen yhtiö, joka työllistää yli 1 600 henkilöä seitsemässä maassa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 589,4 miljoonaa euroa ja tulos 95,1 miljoonaa euroa. Finnsteve tarjoaa tehokasta purkaus- ja lastauspalvelua sekä niihin liittyviä oheispalveluja kaikille tavaraa kuljettaville yrityksille. Finnsteve on erikoistunut Helsingin ja Turun satamissa tuotettaviin säännöllisen linjaliikenteen tarvitsemiin suuryksikköpalveluihin, joita ovat esimerkiksi ahtaus, terminaalitoiminta ja depot-palvelut. Lisätietoja Finnstevestä löydät heidän www-sivuilta http://www.finnsteve.fi/

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.