(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuoltopäällikkö
Korkeasaaren eläintarhan säätiö sr

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2018

Haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen KIINTEISTÖHUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ, joka viihtyy nopearytmisessä ja monipuolisessa työssä sekä haluaa olla mukana luomassa elämyksellisiä ja Korkeasaaren arvoja tukevia asiakaskokemuksia!

Kiinteistöhuoltopäällikkö vastaa Korkeasaaren kiinteistöjen teknisen ja toiminnallisen kunnon ylläpidosta ja ympäristön hoidosta. Toimit kiinteistö- ja ympäristönhoidossa yli 10 työntekijän lähiesimiehenä ja vastaat käytännön töihin liittyvistä työjärjestelyistä, hankinnoista sekä taloudesta. Kiinteistöhuoltopäällikkö osallistuu korjaus- ja perusparannushankkeiden suunnitteluun ja aikatauluttamiseen. Kiinteistöhuoltopäällikkö suorittaa myös kentällä työtehtäviä yhdessä muiden työntekijöiden kanssa.

Työ on kokopäivätyötä. Työvuorot ovat pääasiassa arkisin klo 7–16 välillä, mutta työ sisältää myös viikonloppu- ja iltavuoroja. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

Hakijalta edellytämme alan koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta. Edellytämme myös hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja, asiakaslähtöistä asennetta ja itsenäistä työotetta. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa ajokorttia. Aiempi kokemus esimiestehtävistä luetaan eduksi.
Hyväksi luetaan suoritetut työturvallisuus- ja tulityökortit.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ainutlaatuisessa työympäristössä, monipuoliset työtehtävät yhdessä Euroopan vanhimmista eläintarhoista sekä mahdollisuuden kehittyä työssä.

Huomioimme ainoastaan Korkeasaaren sähköiseen rekrytointijärjestelmään jätetyt hakemukset.

Työsuhteeseen liittyviä tietoja
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Peruspalkka: 2 900 euroa/kk tai palkkatoive
Sopimusala: Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimus
Työsuhde: Vakinainen
Työaika: Kokopäivätyö, yleistyöaika 38 h 45 min viikossa

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Hanna Kurki
Johtaja, kiinteistö & ympäristö
050 378 5501
hanna.kurki@korkeasaari.fi