(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuoltomies
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Asiakaspalveluhenkinen kiinteistöhuoltomies vakituisen työshteeseen

Oletko etsimämme kokenut kiinteistöhuoltomies tai kiinteistöalasta kiinnostunut teknisen koulutuksen (esim. sähkö tai lvi) omaava tekijä?  Talotekniikan osaaminen sekä asiakaspalveluhenki ovat tärkeintä, kokemus monipuolisista kiinteistöhuollon töistä suuri etu. Etsimme asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kiinteistöalan ammattilaista tai ammattilaiseksi haluavaa tekijää.


Asiakasyritysesittely

Jyväskylän HuoltoSilta tarjoaa kiinteistöjen huolto-, siivous- ja viherpalveluita jo 30 vuoden kokemuksella. Ammattitaitoinen henkilökunta ja ajanmukainen kalusto takaavat, että kaikki työt hoituvat ripeästi ja tehokkaasti.

Jyväskylän HuoltoSilta työllistää tällä hetkellä noin 60 vakinaista kiinteistöalan ammattilaista: siistijöitä, huoltomiehiä, konemiehiä sekä puutarha- ja toimistoalan ammattilaisia.

HuoltoSillan perusarvoista ensimmäinen on ihmisen kunnioittaminen. Heidän asiakkailleen se tarkoittaa yhdessä sovittujen töiden toteutusta, reipasta ja asiallista palvelua, nopeaa reagointia poikkeustilanteissa, hyvää tavoitettavuutta ja viihtyisämpää asumista tuttujen ja turvallisten huoltohenkilöiden myötä.

Työntekijöille se tarkoittaa mahdollisuutta itsensä kehittämiseen mm. alan ammattikoulutuksessa ja kursseilla sekä avointa, rehtiä ja keskustelevaa henkilöstöpolitiikkaa.

Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.huoltosilta.fi

---------- 

Mitä etsimme

Jyväskylän HuoltoSilta hakee joukkoonsa ammattimaista kiinteistöhuoltomiestä tai sopivaa henkilöä kasvatettavaksi tulevaisuuden ammatilaiseksi. Työtehtävä ovat Jyväskylän alueella sijaitsevien asiakaskiinteistöjen monipuoliset ja kokonaisvaltaiset huolto-, korjaus- ja hoitotyöt.----------

 

Mitä odotamme hakijalta:

- talotekniikan hallinta sekä hyvät asiakapalvelutaidot kyky kohdata asiakkaita erilaisissa tilanteissa

- aikaisempaa vankkaa kokemusta kiinteistöhuollon töistä ja/tai kiinteistöalan/sähköalan/LVI-alan koulutus

- halu ja kyky toimia vastuunsa kantavana, innostavana ja omatoimisena tiimipelaajana

- tietotekniikan peruskäyttötaidot

- suomen ja englannin kielen taito

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkka:


Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Palkka: Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja työsuhde edut

Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä.

----------Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Rekrytointi tehdään yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa. Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseen CV:si/ansioluettelosi sekä hakemuksesi. Kerrothan hakemuksessasi, miksi juuri sinä olet etsimämme henkilö huoltomiehen tehtävään!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

---------- Lisätiedot ja yhteystiedot:


Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Riikka Pihlaja
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
0405342733
riikka.pihlaja@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.