(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuoltomies
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Jyväskylän HuoltoSilta tarjoaa kiinteistöjen huolto-, siivous- ja viherpalveluita jo 30 vuoden kokemuksella. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja ajanmukainen kalustomme takaavat, että hoidamme kaikki työt ripeästi ja tehokkaasti.

Työllistämme tällä hetkellä noin 60 vakinaista kiinteistöalan ammattilaista: siistijöitä, huoltomiehiä, konemiehiä sekä puutarha- ja toimistoalan ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme vuosittain lähes kolmellekymmenelle opiskelijalle ja nuorelle työkokemusta ja lisäansioita kesän nurmenleikkuu- ja puutarhatöissä sekä talven lumitöissä.

HuoltoSillan perusarvoista ensimmäinen on ihmisen kunnioittaminen.

Asiakkaillemme se tarkoittaa yhdessä sovittujen töiden toteutusta, reipasta ja asiallista palvelua, nopeaa reagointia poikkeustilanteissa, hyvää tavoitettavuutta ja viihtyisämpää asumista tuttujen ja turvallisten huoltohenkilöiden myötä.

Työntekijöillemme tarjoamme mahdollisuutta ja kannustusta itsensä kehittämiseen alan ammattikoulutuksessa ja kursseilla sekä avointa, rehtiä ja keskustelevaa henkilöstöpolitiikkaa ja suunnitelmallista huoltotoimintaa

Haemme joukkoomme ammattimaista kiinteistöhuoltomiestä Jyväskylän alueella sijaitsevien asiakaskiinteistöjen monipuolisiin ja kokonaisvaltaisiin huolto-, korjaus- ja hoitotöihin. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työsuhde edut.

Sinulla on

- aikaisempaa vankkaa kokemusta kiinteistöhuollon töistä ja kiinteistöalan koulutus

- halu ja kyky toimia vastuunsa kantavana, innostavana ja omatoimisena tiimipelaajana

- hyvät asiakaspalvelutaidot ja kyky kohdata asiakkaita erilaisissa tilanteissa

- tietotekniikan peruskäyttötaidot

- suomen ja englannin kielen taito

- koneajokokemus esim. Wille tai Kramer ja/tai talotekniikan tuntemus on suuri etu

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiitoisen ja vastuullisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi koulutuksen kautta. Työssä menestymistäsi tukee ammattitaitoinen työyhteisömme ja avoin ja positiivinen työilmapiiri.

Rekrytointi tehdään yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa. Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseen CV:si/ansioluettelosi sekä hakemuksesi. Kerrothan hakemuksessasi, miksi juuri sinä olet etsimämme henkilö huoltomiehen tehtävään!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Paikka töytetän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse riikka.pihlaja@smilepalvelut.fi tai puhelimitse p. 0405342733. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.huoltosilta.fi