(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuoltomies
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimmekin nyt tiimiimme uutta joka sään kestävää

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Savonlinnaan. Tässä tehtävässä työskentelet asiakaskohteessamme tehdasympäristössä ja vastaat erilaisista kiinteistön ulkoaluetöistä ja prosessialueiden puhtaanapidosta reippaalla asiakaspalveluasenteella.

 

Toivomme sinulta kiinteistöalan koulutusta ja aiempaa kokemusta kiinteistönhoidon töistä sekä hyvää koneiden käsittely-ja ajotaitoa. Ehdoton plussa on jos sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti, C-ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyys. Odotamme myös luotettavuutta ja halukkuutta palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla! 

 

Mikäli vauhdikas ja vaihteleva työ kiinteistönhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi pikaisesti, viimeistään kuitenkin 15.8. mennessä. Lisätietoa tehtävästä saat parhaiten sähköpostilla: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse!

 

Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.