(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuoltaja
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme lahtelaiselle asiakkaallemme ammattitaitoista KIINTEISTÖHUOLTAJAA.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo muutaman vuoden kokemus alalta. Eduksi katsotaan koneajotaito ja esimerkiksi kokemus rakennus-, putki- ja muista korjaustehtävistä on hyödyksi. Työ on suurimmaksi osaksi säännöllistä päivätyötä, mutta olethan tarvittaessa valmis myös yö- ja viikonloppuvuoroihin ja päivystykseen. Ajokortti on ehdoton, sillä työtehtävät sijaitsevat eri puolilla Lahtea.

Luonteeltasi olet ongelmanratkaisukykykinen ja asiakaspalveluhenkinen. Teet työsi vastuullisesti ja huolellisesti. 

Työ on aluksi 6 kuukauden mittainen määräaikainen työsuhde Heimon kautta, minkä jälkeen etevän tekijän on mahdollista työllistyä vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.