(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuoltaja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme tekijää monipuolisiin kiinteistö- ja siivoustehtäviin Helsinkiin. Työ on kiinteistöjen sisä- ja ulkoalueiden ylläpitosiivousta, jätehuollon ylläpitoa ja muita kiinteistohuollon työtehtäviä. Tilanteen mukaan työtehtäviin kuuluu siis mm. lumitöitä, hiekoitusta tai lakaisua. Lisäksi työnkuvaan kuuluu yhteyshenkilönä toimiminen omalla alueella. Työ on vakituinen. Työtä on tarjolla 37,5 h/viikko, arkisin klo 8:00-16:00.
Odotamme sinulta
Tehtävässä suoriutuminen edellyttää jonkin verran kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja sujuvaa suomen kielen taitoa, koska perehdytys on suomeksi. Työ edellyttää B-ajokorttia, sillä kohteiden välillä pitää liikkua autolla, mutta kilometreistä maksetaan korvaukset, jotka kattavat hyvin oman auton käytön.
Muut tiedot
Tarjoamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen tes 2 mukaisen palkan, kilometrikorvaukset, nykyaikaiset työvälineet ja mahdollisuuden kehittyä vaativimpiin tehtäviin!

Hae tehtävään pian! Työt on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla. Hae paikkaa täyttämällä sähköinen työhakemus ja liitä hakemukseen myös CV:si.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Maiju Holopainen, kiinteistopalvelut@vmp.fi, 0504648669
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.03.2018 mennessä.