(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuoltaja ulkotöihin (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Toimeksiantajayrityksemme on etelä-tamperelainen kiinteistöpalvelualan yritys. Etsimme nyt heille kevät- ja kesäkaudeksi ulkotyötekijää yleisiin pihatöihin Tampereen alueella sijaitseviin kohteisiin.

Käytännössä työ pitää sisällään kevät- ja kesäaikaan liittyviä, pääsääntöisesti käsin tehtäviä ulkotöitä, kuten katujen puhdistusta, ruohonleikkuutta ja muita yleisiä kiinteistöjen pihatöitä. Työ on fyysistä ja edellyttää hyvää peruskuntoa.

Aikaisempi kokemus alan töistä ja kiinteistöhuoltoalan perustutkinto katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan myös B-ajokorttia, mutta oma auto ei ole pakollinen.

Työ arkisin tehtävää päivätyötä (7,5h / pv), työpäivien alkaessa aamuisin pääsääntöisesti klo 7:00. Työtä on tarjolla 3-5 päivää viikossa, mutta kesäaikaan todennäköisesti täyttä viikkoa. Työt aloitetaan huhtikuun 2019 alussa ja ne kestävät 3-4 kuukautta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.