Kiinteistöhuoltaja (Tehotoiminelikko)
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.
 
Etsimme nyt asiakkaallemme Lahteen ammattitaitoista ja motivoitunutta


KIINTEISTÖNHUOLTAJAA pitkään työsuhteeseen. 

Työ pitää sisällään monipuolisia työtehtäviä, kuten piha-alueiden kunnossapitoa, tavaran kuljetusta traktorilla ja materiaalin käsittelyä pyöräkuormaajalla. Työssä käytetään laaja-alaisesti erilaisia työkoneita, kuten trukkia, pyöräkuormaajaa ja traktoria, joten voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit ovat ehdottomia. Trukkikortti ja EA1-kortit katsotaan eduksi.

Tehtävä on alustavasti kuuden (6) kuukauden määräaikainen työ, mutta osaavalle tekijälle löytyy töitä mahdollisesti pidemmäksikin aikaa, ainakin vuodeksi.

Olethan fyysisesti hyvässä kunnossa? Työskentelethän tehokkaasti säässä kuin säässä ja olet vastuullinen ja joustava myös kiireessä? Jos vastasit kyllä, lähetäthän hakemuksesi meille pian, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1285554
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 1.9.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti