(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuoltaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Toimeksiantajayrityksemme on monipuolinen kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille kiinteistöhuoltajaa Tampereen alueella tehtäviin kiinteistöhuollon sisä- ja ulkotöihin. Yrityksessä arvostetaan työntekijöiden hyvää ammattitaitoa ja heille turvallinen, viihtyisä ja hyvin hoidettu piha-alue on kunnia-asia. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen pitempiaikaisesti.

Kiinteistönhuoltomiehen työssä vastataan määrättyjen, pääasiassa Tampereella sijaitsevien kiinteistöjen sisä- ja ulkopuolen huoltotöistä. Sisäpuolen työt pitävät sisällään erilaisia korjaus- ja huoltotöitä, kuten tiivisteiden ja lamppujen vaihtoa, putkien avausta sekä pienimuotoisia rakennus- ja maalaustöitä. Ulkopuolen työt koostuvat talonyhtiöiden piha-alueiden huollosta, käsittäen mm. nurmikon leikkuun, lehtien puhalluksen, käsilumityöt ja hiekoitukset.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuollon töistä. Hakijalta toivotaan perehdytyksen jälkeen itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työssä tarvitaan myös B-ajokorttia, mutta oma auto ei ole pakollinen. Työturvakortti katsotaan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään 6.00-15.00 välisellä ajalla, kuitenkin 7,5h / pv. Talviaikaan lumitilanteista riippuen työpäivät aloitetaan tarvittaessa aikaisemmin. Työ edellyttää myös mahdollisuutta ottaa osaa yrityksen kiinteistöhuoltotöiden päivystysrinkiin, jossa on laajemmat työajat ja joka kiertää tekijöiden välillä. Päivystystä on yksi viikko kuukaudessa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Sanna Noki, 050 - 411 6510.