Kiinteistöhuoltaja / sähköasennusten apulainen
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Mitä haemme?

Haemme nyt asiakkallemme kiinteistöhuoltoon apumiestä. Työnkuva pitää sisällään sähkötöiden tekoa, sekä kiinteistöhuollon tehtäviä. Pääset mukaan erittäin kokeneen sähkömiehen matkaan oppimaan työn ohessa monialaisia taitoja kiinteistöhuollon osalta. Sähkötyöt ovat työstä noin puolet.

Jos olet vaikka juuri valmistunut ammattikoulusta sähköasentajaksi niin tämä työ voisi olla sinulle juuri sopiva. Olethan valmis myös tekemään muita kiinteistöhuollon tehtäviä, kuten lumien aurausta yms.

Kriteerejä:

- Vähintään 18-vuoden ikä

- sähköalan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta

- B-ajokortti

- Reipas asenne

- Positiivinen mieli

- Oma-aloitteisuus

- Halua kehittyä

Tarjoamme:

- Loistavan työyhteisön

- Työsopimuksen, joka sopii tämän hetkiseen elämäntilanteeseesi

- Tuen ja avun tiimiltä itsesi kehittämiseen

- Mahdollisuuden oppia työt alan ammattilaisilta

MUUTA

Jos kiinnostuit täytä rohkeasti hakemus osoitteessa www.eezy.fi. Jos taas sinulta jo löytyy meiltä hakemus, soita 03 873 200, niin päivitellään tietojasi. Haastattelemme jo hakijoita hakuajan aikana. Joten älä jää turhaan odottelemaan hakuajan päättymistä, vaan täytä hakemus jo tänään! Muistathan hakemusta tehdessäsi ilmoittaa olevasi tästä paikasta kiinnostunut.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot