(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuoltaja / kouluisäntä
Helsingin Saksalainen Koulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Haemme Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevalle Helsingin Saksalaiselle koululle kiinteistöhuoltajaa / kouluisäntää. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Työtehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia sisältäen muun muassa erilaisia huolto- ja kunnostustöitä koulukiinteistössä ja sen ulkopuolella. Kouluisäntänä ylläpidät järjestystä, siisteyttä ja turvallisuutta. Huolehdit tilojen toimivuudesta sekä laitteiden ja varusteiden ylläpidosta. Vastaat koulun LVIS-teknisistä laitteista ja niiden säädöstä, huollosta, valvonnasta ja huoltokirjan ylläpidosta. Kouluisäntä suorittaa tehtäväänsä läheisessä yhteistyössä toisen talonmiehen, aulahenkilön, kouluhuoltajien sekä siviilipalvelusta suorittavien kanssa sekä englanniksi että suomeksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Toivomme hakijalta soveltuvaa toisen asteen ammatillista tutkintoa, kuten virastomestarin koulutus, tai vastaavasta työstä kertynyttä työkokemusta. Omaathan myös asiakaspalveluhenkisen asenteen, hyvät organisointikyvyt ja tehtävässä tarvittavaa joustavuutta. Lisäksi kykenet työskennellessäsi toimimaan itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Arvostamme turvallisuusosaamista, kuten EA1, alkusammutus ja henkilöturvallisuus, sillä tehtävä edellyttää yleisesti taitoa työskennellä turvallisesti ja toimia myös hätätilanteissa. Vahtimestarin tulee hallita työtehtävissä käytettävien materiaalien käyttöominaisuudet ja niihin liittyvät työturvallisuusmääräykset sekä tuntea tarvittava lainsäädäntö. Lisäksi kehityshenkisyys ja aito halu kehittää oman vastuualueesi toimintoja edistävät menestymistäsi tehtävässä. Myös ajokortti ja auto ovat tehtävänhoidon kannalta eduksi.

Lisäksi tehtävään sisältyy tarvittaessa muun muassa:

• kalustetyöt sekä huonejärjestelyihin liittyvät muutostyöt

• tapahtumien ja asiakastilaisuuksien tekninen tuki

• tavara- ja palvelutilaukset sekä korjaustöiden järjestäminen

• kulunvalvontaan liittyvät tehtävät

Tarjoamme vakituisen kouluisännän tehtävän, jossa pääset osaksi vuonna 1881 perustetun koulun monipuolista ja kansainvälistä työyhteisöä. Toimit osana tiivistä kouluyhteisöä, joka on vastuussa noin 700 oppilaan ja opiskelijan koulutuksesta aina esikoulusta lukioon.

Tehtävässä noudatetaan Sivistystyönantajien yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta. Tehtävään valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava koulun käyttämän työterveyshuollon antama lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Korpela, numerosta 050 464 8493. Toivomme, että kaikki hakuprosessiin ja tehtävään liittyvät yhteydenotot osoitetaan Baronalle.