(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon viikonlopputyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Etsitkö joustavaa työtä muiden menojesi oheen? Onko tavoitteenasi työllistyä kiinteistöpalvelualalle? Olisitko sinä etsimämme apu? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Hamme nyt viikonlopputyöntekijää kiinteistönhoidon tehtäviin.

Asiakkaamme toimivat kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla vaihtelevasti erilaisia töitä ja nyt etsimme työntekijöitä asiakaskohteiden ulkoalueiden siistimiseen ja kunnossapitoon. Kohteet voivat olla esimerkiksi liiketiloja, kouluja, päiväkoteja tai asuinkiinteistöjä, joita kierrät viikonloppuaamuisin asiakkaamme työautolla. Työvuoroja on tarjolla viikonloppuisin sekä arkipyhäpäivinä. Työ alkaa varhaisaamusta, usein klo 4 – 6 välillä ja työn kesto on kohteista riippuen noin 2 – 6 tuntia päivässä.

Mitä sitten odotamme työntekijöiltämme? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti, olet vastuuntuntoinen ja teet aina parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on toki hyötyä, mutta ajattelemme, että tässä tehtävässä voit vakuuttaa meidät ja asiakkaamme erinomaisella asenteellasi. Edellytämme sinulta henkilöauton ajokorttia, koska tehtävässä liikutaan asiakkaan autolla. Personalhusetin työntekijänä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan.

Tarjoamme mahdollisuuden tutustua kiinteistöpalveluiden maailmaan ja kartuttaa samalla arvokasta työkokemusta. Kauttamme sinulla voi olla mahdollisuus myös lisätunteihin ja haluamme olla sinulle hyvä vaihtoehto sovittaa yhteen esimerkiksi työ, opiskelu ja vapaa-aika.

Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.11.2018. Voit liittää mukaan CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi