Kiinteistöhuollon työntekijä
Hakuko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Etsimme nyt tulevan syksyn ja talven ajalle kiinteistöhuollon työntekijöitä asiakkaallemme Hakuko Oy:lle Hämeenlinnan alueelle!

Töitä on tarjolla kunkin vuodenajan säätilanteen mukaisesti. Syksyn aikana työtehtäviin kuuluu muun muassa lehtien poistoa, pensaiden trimmausta ja talven lumenaurausten valmistelua. Talvella tehtäviin kuuluu lisäksi myös liukkaudentorjuntaa ja lumitilanteesta riippuen lumen aurausta, kasausta ja siirtoa.

Työssä käytetään pääsääntöisesti työvälineenä maataloustraktoreita, joten toivomme sinulla olevan kokemusta traktoreiden käsittelystä jo entuudestaan. Aiempi kokemus auraustyöstä on myös etu hakiessasi paikkaa.

Erityisiä kortteja ei tässä työssä tarvita, ajokortin osalta B-ajokorttikin riittää.
Tieturva 1 -kortista ja työturvakortista on kuitenkin hyötyä työnkuvasta johtuen. Oma-aloitteinen ja reipas asenne työhön ovat tässä tehtävässä tarvittavia ominaisuuksia. Sinulle voimme tarjota säännöllisen palkanmaksun ja hyvät työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi tulemaan nettisivujemme sihti.fi kautta. Hae paikkaa pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Töiden aloitus tapahtuu syksyn aikana.

Lisätietoja paikasta antaa tarvittaessa Hämeenlinnan Sihdin Kaisa Eerola numerosta 040 546 3186.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot