(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon työntekijä, Länsi- ja Pohjois-Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme nyt asiakasyrityksellemme kiinteistöhuollon työntekijää kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on perheyritys ja he ovat toimineet alalla lähes 15 vuoden ajan.


Asiakkaallamme on työkohteita eri puolilla Länsi- ja Pohjois-Helsinkiä. Kohteiden välillä kuljetaan yrityksen autolla, joten edellytämme ajokorttia. 

Tehtävä tulee pitämään sisällään monipuolisia kiinteistönhuollon työtehtäviä niin sisä- kuin ulkohommina. Emme hae pelkästään teknistä henkilöä, emmekä pelkästään pihatyöntekijää, vaan kaikenlaisia hommia olisi tarjolla. Työtehtäviin voi kuulua mm. taloyhtiöiden piha-alueiden hoitoa haravoinnin tai lumitöiden osalta. Lisäksi huollon kotikäynnit ja muut erilaiset taloyhtiön yhteisiin tiloihin liittyvät huoltokäynnit kuuluvat työnkuvaasi.


Hakijoilta toivomme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tai samankaltaisista tehtävistä. Voit olla jo kokeneempi ammattilainen tai vasta alalla aloitteleva tekijä, asenne ratkaisee! 


Kyseessä on päivätyö, jota tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 8-16 välillä.


Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä on tarjolla pitkäaikaisesti.


Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Heidi Yrjä, heidi.yrja@nordic.fi.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.