Kiinteistöhuollon työnjohtaja
Boliden Kevitsa

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee

Kiinteistöhuollon työnjohtajaa

Onko sinulla jämäkkä ja turvallisuuslähtöinen työote, hyvät organisointitaidot ja kyky viedä asioita eteenpäin? Tule meille kunnossapidon työnjohtajaksi!

Tehtävät

Toimit työnjohtajana kaivoksen kiinteistöteknisissä kunnossapitotehtävissä. Tehtäviisi kuuluu kiinteistötekniikan ja LVI-laitteiden kunnossapito ja kunnonvalvonta. Lisäksi vastaat kunnossapidon ja tekniikoiden kehittämisestä ja teet sitä koskevia pitkän aikavälin suunnitelmia. Työnjohtajana alaisuudessasi on kiinteistöhuollon asentajatiimi, mutta tilaat myös kiinteistöteknisiä kunnossapitotöitä urakoitsijoilta ja toimit tilaamiesi töiden valvojana. Hoidat kunnonvalvonnan ja kunnossapitotöiden raportoinnin sujuvasti osana työtehtävääsi. Liikut sujuvasti tehdasympäristössä ja teet tiiviisti yhteistyötä tehtaan eri osastojen, tiimien ja urakoitsijoiden kanssa. Olet osa kunnossapitotiimiä ja osallistut aktiivisesti sen toiminnan kehittämiseen.

Koulutus ja vaatimukset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa kiinteistö- tai rakennustekniikan alalta, tai työkokemuksen kautta hankittu vahva osaaminen kiinteistöhuollon esimiestehtävistä. Aiempi työkokemus kiinteistötekniikan alalta katsotaan eduksi.

Tarvitset työssäsi hyvää suomen ja englannin taitoa. Olet palveluhenkinen ja valmis pitkäjänteiseen kehittämistyöhön. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky kuunnella asiakkaan tarpeita.

Turvallinen työskentely on sinulle elämäntapa ja olet sitoutunut toiminta- ja turvallisuusohjeiden noudattamiseen ja jatkuvaan kehittämiseen.

Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Jari Pulkkinen, mekaanisen kunnossapidon päällikkö, jari.pulkkinen@boliden.com.
Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen@boliden.com.

Hakemukset

Lähetä ansioluettelosi ja erillinen hakemus sähköisen rekrytointilinkin kautta osoitteessa: http://www.boliden.com/fi/Ura/ 30.4.2019 mennessä.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!

Työn vastapainoksi saat ainutlaatuisen tilaisuuden nauttia Lapin luonnosta ja monipuolisista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista.

 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256331
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sodankylä