(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon työnjohtaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimmekin nyt yksikköömme esimiestaidoin varusteltua

TYÖNJOHTAJAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen huolehtimaan kiinteistöhuollon työnjohdollisista tehtävistä Kemi-Tornio-alueella. Pyörität operatiivista arkea ja vastaat että palvelutuotanto pelittää - toisin sanottuna huolehdit että porukkasi hoitaa työt maaliin laadukkaasti ja työturvallisuuden huomioiden.

Odotamme sinulta asianmukaista koulutusta, kuten kiinteistöalan erikoisammattitutkintoa tai muuta teknillistä tutkintoa. Sinulle on kertynyt jo muutaman vuoden näyttö hyvin hoidetuista esimiestöistä ja tuloksen johtamisesta. Luotsaat porukkaasi ongelmanratkaisukyvyilläsi ja mukaansatempaavalla tsempilläsi yli, ali tai vaikkapa läpi harmaan kiven. Et ole ainoastaan hyvä johtamaan muita, vaan myös itseäsi. Sinulta löytyy tarvittavaa paineensieto- ja priorisointikykyä saada punaisesta langasta kiinni vauhdikkaissakin tilanteissa. Viestit sujuvasti ja sinulta löytyy sosiaalista pelisilmää, jonka turvin luovit sujuvasti eteenpäin työntekijä- ja asiakasrajapinnassa erilaisten ihmisten kanssa. Omaat myös hyvät IT-taidot ja pääset nopeasti kärryille uusista järjestelmistä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten kattavan työterveyshuollon.

Nyt on siis mainio pesti tarjolla osaavalle tekijälle, joten jätä hakemuksesi 19.8.2018 mennessä osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat. Jäikö jokin mietityttämään? Palvelupäällikkö Tomi Jylkkä kertoo sinulle lisää tehtävästä 8.-10.8 klo 12-13, puh. 0504487995.