(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon työnjohtaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

Talkkaritiimimme huolehtii kiinteistöjen kaikista huoltotoimenpiteistä - asukkaat saavat tarvitsemansa huoltomiehen palvelut aina samalta tutulta talonmieheltä. Talokohtaisesti nimetty talonmies varmistaa, että asuminen on helppoa ja mukavaa. Haluaisitko sinä olla osa talkkaritiimiämme? Haemme nyt ammattilaistiimiimme jämäkkää

TYÖNJOHTAJAA

vastaamaan talkkaritiimin päivittäisen työn toteutuksesta ja palvelujen laadusta isossa asiakkuudessamme pääkaupunkiseudulla. Huolehdit esimiehenä henkilöstöstäsi ja sen kehittämisestä sekä vastaat vastuualueesi tuloksesta ja kiinteistönhoidon toimivuudesta. Johdat ja tsemppaat porukkaasi omalla esimerkilläsi ja olet läsnä työntekijöidesi arjessa. Vastuullasi on myös hallinnollisia tehtäviä ja oman alueesi arjen sujuvuus.

Odotamme sinun olevan kiinteistönhoidon ammattilainen, asiaan kuuluvan koulutuksen kera. Sinulla on kokemuksen kartuttama varma ote esimiestyöhön. Haluat olla mukanamme rakentamassa ja kehittämässä talkkaritoimintaamme entistä paremmaksi. Lisäksi tehtävässä tarvitset monipuolista kokemusta kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotöistä sekä jämäkkää ja tuloshakuista työskentelytyyliä. Toimintaotteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja kykenet itsenäiseen päätöksentekoon ja organisointiin. Tehtävä on tulosvastuullinen ja siinä menestyminen edellyttää aktiivista asiakas- ja liiketoimintalähtöistä otetta. Sinulta löytyy myös IT-taitoja ja englannin kielen taito on eduksesi.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviin ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus nettisivujemme kautta 15.7. mennessä. Lisätietoja saat yksikönpäällikkö Piritta Rädyltä ma 2.7. klo 12-16, p. 050 385 7790.