(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon työnjohtaja Varkauteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Haluatko olla mukana toteuttamassa kiertotaloutta käytännössä? Oletko asiakaslupausten lunastaja ja työntekijöidemme luottohenkilö? Etsimme nyt Varkauden alueelle vakituiseen työsuhteeseen

 

TYÖNJOHTAJAA

 

1.9. alkaen. Kiinteistöhuollon työnjohtajana Varkauden, Savonlinnan ja Mikkelin alueella toimit 12:n henkilön työnjohtotehtävissä sekä vastaat kiinteistömanageerauksesta. Huolehdit asiakkaidemme kiinteistöjen ylläpidosta ja huollon toiminnasta sekä hallinnoit kiinteistöjen budjettia. Tunnistat ja ennakoit kiinteistöihin liittyviä riskejä, jotka voisivat vaikuttaa asiakkaan liiketoimintaan. Työnjohtotyöhösi kuuluu päivittäinen käytännön töiden organisointi ja resursointi. Tärkeänä osana työstäsi huolehdit siitä, että työ on turvallista ja porukkasi saa tarvittavan perehdytyksen ja ohjeet työhön.

 

Ketä etsimme? Tunnet kiinteistöpalvelutoimialan vuosien työkokemuksen myötä hyvin, ja olet ehkä myös työskennellyt esimiesasemassa aiemmin. Sinulta löytyy soveltuva teknisen alan tutkinto esimerkiksi talotekniikasta. Olet tiiviisti kiinni asiakkaan arjessa, joten toivomme sinulta ammattimaista otetta asiakastyöhön. Tyyppinä olet hyvällä draivilla varustettu kaveri, jolla on intoa niin tulostavoitteiden saavuttamiseen, kuin pitkäjänteiseen kehittämiseenkin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet luonteva tiimityöskentelijä tsemppaavalla ja tarmokkaalla asenteella höystettynä. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate sanovat sinulle jotain. Suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on tehtävässä välttämätön. IFS ja PowerBI -järjestelmäosaaminen katsotaan eduksi.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Pääset vaikuttamaan pörssiyhtiön kasvuun ja kiertotalouden tulevaisuuteen yhdessä mahtavan työporukan ja mukavan esimiehen kanssa. Tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera, työntekijäklubien kulttuurietuisuuksia unohtamatta. Isona talona meillä on myös paljon eri uramahdollisuuksia.

 

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoa tehtävästä saat Asiakasryhmän päällikkö Ville Matilaiselta, puh. 050 475 2178 / ville.matilainen@lassila-tikanoja.fi. Hae paikkaa nettisivujemme kautta määräaikaan mennessä – odotamme innolla hakemustasi!