Kiinteistöhuollon työnjohtaja, Kiinteistöpalvelu Norppa (Helsinki)
Kiinteistöpalvelu Norppa

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Kiinteistöpalvelu Norppa on vuonna 2004 perustettu perheyritys. Olemme sitoutuneet tuottamaan asiakkaillemme korkealuokkaisia kiinteistönhuolto- ja siivouspalveluja. Laadun ja kilpailukykymme varmistamiseksi investoimme systemaattisesti ympäristöystävällisempään ja uudenaikaiseen kalustoon sekä henkilökunnan koulutukseen ja työhyvinvointiin.

Haemme kiinteistöhuollon TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi vastaat kiinteistöhuoltotoiminnan tehokkuudesta esimiesroolissa. Vastuualueenasi on kiinteistöhoidon toiminnan suunnittelu, päivittäis- ja perustehtävien hallinnointi, työntekijöiden perehdytys sekä esimiestyö ja laadun varmistus. Tehtäviisi kuuluvat mm. töiden vastaanotto ja tehtävien jakaminen kiinteistönhoitajille, työtehtävien aikataulutus ja resursointi sekä yhteydenpito asiakkaisiin. Lisäksi huolehdit työmääräysten ja laskujen oikeellisuudesta sekä tarvikkeiden tilauksista. Työnjohtaja osallistuu tarvittaessa myös huolto- ja korjaustöihin. Tuleva toimipisteesi sijaitsee Helsingin Metsälässä.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla on vankka tekninen osaaminen sekä riittävästi työkokemusta alalta. Työntekijöiden johtaminen ja hyvinvointi sekä sujuvan ja kannattavan toiminnan varmistaminen ovat lähellä sydäntäsi. Otat työtehtävät hoitoosi vastuullisesti itsenäisellä työotteella ja raportoit tehtävistä toimitusjohtajalle. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja suunnitelmallisesti sekä tähtäät korkeaan laatuun. Yleisemmät toimisto-ohjelmat ovat hallinnassasi (MS Office). Palvelet asiakkaita sujuvalla suomen kielellä, myös englannin kielen taito katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta tiimihenkisyyttä ja innostunutta asennetta sekä valmiutta kiinteistöhoitotoiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme loistavat työkaverit, työterveyshuollon, monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden sekä tarvitsemaasi koulutusta ja tukea esimiestehtävien menestykselliseen hoitamiseen.

Kyseessä on suorarekrytointi eli työntekijä työllistyy suoraan Kiinteistöpalvelu Norpalle. Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Ei suoria yhteydenottoja kiinteistöpalvelu Norppaan hakuprosessin aikana.
Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus oheisesta hakulomakelinkistä tai lähetä ansioluettelosi ja työnhakukirje sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolle (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Kerro hakemuksessasi myös palkkatoive. Yhteydenotot tehtävään liittyen arkisin klo 09-15, p. 050 411 0416.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426873
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki