(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon tuotannonsuunnittelija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Oletko tuotannonsuunnittelutaidoin varusteltu kiinteistöalan ammattilainen? Jos vastasit kyllä, tässäpä seuraava loikka otettavaksi urapolullasi! Haemme nimittäin

 

TUOTANNONSUUNNITTELIJAA

 

kiinteistöhuollon tuotannonsuunnittelutehtäviin äitiysloman sijaisuuteen. Työn suorittamispaikkana voi olla Turku, Tampere tai Jyväskylä. Tärkein tehtäväsi on palvelutuotannon työtilausten suunnittelu asiakaslupausten ja kannattuvuuden varmistamiseksi nimetyssä asiakkuudessasi. Käytännössä hoidat homman kotiin ylläpitämällä tuotannonsuunnittelujärjestelmän tietoja, tuotannonsuunnitelman muutoshallinnalla, varmistamalla henkilöstön ristiinkäytön, resursoimalla työtilaukset (henkilöt, materiaalit, kalusto, alihankkijat), tukemalla resurssisuunnittelijoita ja esimiehiä työvuorosuunnittelussa sekä seuraamalla palvelutuotannon kannattavuutta.

 

Kiinteistöala on sinulle tuttu työkenttä ja olet saattanut toimia esimiehenä jo jokusen vuoden. Todisteena osaamisestasi on soveltuva kiinteistöalan tai teknisen alan koulutus, esim. AMK restonomi / insinööri. Sinulla on hallussa niin tuotannonohjausjärjestelmä kuin tuotannonsuunnittelun menetelmätkin. TES:n kiemurat ovat tulleet sinulle tutuksi. Työskentelyotteesi on itseohjautuva ja uskallat tehdä itsenäisiä päätöksiä. Sujahdat sujuvasti myös kouluttajan rooliin ja osaat esittää asiasi vakuuttavasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

 

Nappaako? Täytä hakemus 9.3. mennessä tästä. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotannon suunnittelupäällikkö Noora Suomela, puh. 050 385 6990.