(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon toimihenkilö Lappeenrantaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Me poistamme taloilta eräpäivän - haluatko mukaan porukkaan? Haemme nyt Kiinteistönhuollon yksikköömme Lappeenrantaan

 

KIINTEISTÖHUOLLON TOIMIHENKILÖÄ

 

Työssäsi varmistat, että vastuualueesi työt sujuvat ja työntekijöitä on oikea määrä oikeassa paikassa. Teet siis tuotannonsuunnittelijan kanssa tiiviisti yhteistyötä niin päivittäisen työn kuin kausitöiden organisoinnissa ja resursoinnissa. Ohjaat porukkaasi tottuneella otteella varmistaen, että uudet toimintatavat jalkautuvat arkitoimintaan. Tärkeänä osana työstäsi huolehdit siitä, että työ on turvallista ja porukkasi saa tarvittavan perehdytyksen ja ohjeet työhön. Asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta sekä seuraat, että työn laatu on priimaa. Virallinen nimikkeesi on palvelumestari.

 

Olet kiinteistöalan konkari ja olet hankkinut jo muutaman vuoden kokemusta alalta sekä alan ammattitutkinnon. Aiempi kokemus operatiivisen arjen pyörittämisestä on suuri etu. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate sanovat sinulle jotain. Näiden lisäksi tietokoneen kanssa tulee tulla päivittäin toimeen ja järjestelmät eivät saa pelottaa. Tyyppinä työssä pärjää porukkaa tsemppaava ja hyvällä draivilla varustettu kaveri, jolla on intoa niin tulostavoitteiden saavuttamiseen kuin ihmiskeskeinen, kannustava asenne.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten kattavan työterveyshuollon

 

Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla kiinteistöhuollon kehäketulle, joten jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.8. mennessä nettisivujemme kautta.  Älä kuitenkaan aikaile, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle sopivan henkilön löydyttyä. Olemme kaikkiin hakijoihin sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä rekrytointiprosessin aikana. Jäikö jokin mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Tuomo Kuosma kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä (puh. 050 4092811) ti-to klo 10-14.