(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon tekninen osaaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Etsitkö vakituista työsuhdetta kiinteistöpalvelualalta? Onko sinulla kiinteistönhoitajan tutkinto? Olisitko sinä etsimämme työntekijä?

Haemme nyt ammattitaitoista KIINTEISTÖHUOLLON TEKNISTÄ OSAAJAA Joensuuhun.

Työtehtävät sisältävät monipuolisia kiinteistönhuollon tehtäviä, painottuen taloteknisiin huoltoihin, kuten IV-huollot, vikakeikat jne. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja kyseessä on vakituinen työsuhde.

Edellytämme kiinteistötekniikan tuntemusta ja aiempaa kokemusta alan tehtävistä.  Työotteesi on jämäkkä, olet vahvasti asiakaspalveluhenkinen sekä yhteistyötaitoinen. Sinulla on perustason IT-taidot, tehtävän vaatima hyvä fyysinen kunto sekä hyvä suomen kielen taito asiakaspalvelutilanteiden vuoksi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuseet on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.